Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

MMA-tähdeltä raju purkaus! – “UFC ei tee asioita oikein”

Sean Strickland (vas) ja Israel Adesanya.
AOP

Sean Strickland arvostelee kovin sanoin UFC:tä ennen tulevaa otteluaan Paulo Costaa vastaan.

Sean Strickland kilpaili viimeksi tammikuussa UFC 297:ssä menettäen keskisarjan mestaruutensa Dricus Du Plessisille tiukan taistelun jälkeen. Siitä lähtien suorasanainen ottelija on kampanjoinut uusintaottelun puolesta, mutta tuloksetta.

UFC päätti sen sijaan laittaa 33-vuotiaan jenkin vastakkain brassiottelija Paulo Costan kanssa, joka kärsi tappion Robert Whittakerille UFC 298:ssa viime helmikuussa.

Edelleen turhautuneena siitä, ettei saanut uusintaottelua Du Plessisiä vastaan, Strickland purkautui UFC:n nykytyilasta ja ottelijoiden palkkaamisesta.

– UFC ei todellakaan tee oikeita asioita suurimmalle osalle rosteriaan, Strickland väitti ollessaan Daniel Cormierin kanssa.

– Jos menet katsomaan, kuinka paljon nämä UFC:n johtajat tekevät (verrattuna) siihen, mitä (taistelijat) saavat palkkaa, se on se todella surkeaa.

– UFC ei tee asioita oikein, ja elleivät he joudu vastuuseen, he tulevat jatkamaan sitä. Mutta sellaista bisnes on nykyään ja yritykset ovat todellisia iilimatoja.

– Niin se vain toimii, mutta tällaiset yhtiöt ovat syvältä. Olen oppinut urani varrella, ettei työtä ja elämää kannata sekoittaa keskenään.

Lähde: Bloody Elbow

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit