Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Käveleekö UFC-mestari suoraan ansaan? – “Dustin voitti hänet”

Islam Makhachev tyrmäsi Alexander Volkanovskin UFC:n kevytsarjan mestaruusottelussa
AOP

Islam Makhachev ei ole aiemmin urallaan UFC:ssä kohdannut samanlaista ottelijaa kuin Dustin Poirier. Äärimmäisen hyvänä pystyottelijana tunnettu Poirier on vienyt useamman tiukan taistelun nimiinsä tyrmäyksellä. Makhachev kertoo arvostavansa tulevan vastustajansa taitoja.

Islam Makhachev oli äskettäin Daniel Cormierin Check-In -ohjelman vieraana. Venäläistähti valmistautuu viikonlopun otteluunsa Dustin Poirieria vastaan.

Makhachev myönsi, että Poirier olisi vaarallinen vastustaja, jos he kohtaisivat nyrkkeilykehässä.

– Joku sanoo, että Max Hollowaylla on (UFC:n) parhaat nyrkkeilytaidot, mutta Dustin voitti hänet, ja uskon hänen olevan paras nyrkkeilijä, Makhachev tuumi Yardbarkerin mukaan.

Makhachev ylisti etenkin Poirierin oikean käden koukkua ja vasemman käden suoraa, mutta muistutti, että MMA ei ole nyrkkeilyä.

Venäläinen kertoikin pitävänsä itseään parempana ja monipuolisempana ottelijana kuin Poirier, joka on usein joutunut vaikeuksiin taitavien painijoiden kanssa.

Makhachev on osoittanut kehittyneensä runsaasti pystyottelussa, mutta hän tuskin haluaa lähteä suoraan iskujenvaihtoon tulevan vastustajansa kanssa.

Venäläinen tulee todennäköisesti turvautumaan vahvimpaan osa-alueeseensa ja viemään kamppailun mahdollisimman nopeasti mattoon. Jos hän onnistuu siinä, on Poirerilla tiedossa hikinen iltapuhde.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit