Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Oliko se siinä? UFC-legendan ura päättymässä? – “Rehellisesti sanottuna…”

Dustin Poirier, UFC.
AOP

Viikonloppuna järjestetyssä UFC:ssa nähtiin useita mielenkiintoisia kamppailuja. Runsaasti hehkutettu Islam Makhachevin ja Dustin Poirierin välinen mittelö päättyi ensin mainitun voittoon. Poirier myönsi, että ottelu saattoi jäädä hänen viimeisekseen.

UFC 302:ssa nähtiin mielenkiintoisia ottelupareja, mutta suurin huomio kiinnittyi Islam Makhachevin ja Dustin Poirierin väliseen titteliotteluun.

Makhachev, joka lähti kamppailuun melko selkeänä ennakkosuosikkina, otti lopulta voiton pakotettuaan vastustajansa luovuttamaan viidennessä erässä.

Poirier, joka pystyi laittamaan venäläisen ajoittain todella ahtaalle, myönsi, että kyseessä saattoi olla hänen viimeinen ottelunsa.

– Tiedän, että pystyn kilpailemaan parhaiden ottelijoiden kanssa, mutta jos ottelen uudestaan, minkä vuoksi teen sen? Vain otellakseni? Olen tehnyt sen 50 kertaa. En minä tiedä. Minulla on pieni tyttö, jota rakastan. Minun on katsottava (mitä tapahtuu). Rehellisesti sanottuna, uskon, että tämä voi olla tässä, Poirier kertoi.

– En ole 100-prosenttisen varma, mutta jos tämä on viimeinen otteluni, haluan omistaa tämän matkan ihmisille, jotka ovat tehneet minusta sen miehen, joka olen, ja se on elämäni naiset.

– Isoäitini, kaipaan sinua joka päivä ja tiedän, että rukouksesi suojelevat minua edelleen. Äidilleni, meillä on ollut hullu elämä. Rakastan sinua, kiitos, että olet aina tukenut minua. Ja vaimolleni, rakastan sinua niin paljon. En seisoisi tässä ilman sinua. En tiedä, hengittäisinkö ilman sinua.

– Ja Parkerille, isä on kunnossa. Rakastan sinua niin paljon. Olen niin ylpeä sinusta. Kaikki on hyvin, kulta. Jahtaa aina unelmiasi. Se on kaunis asia.

Lähde: LowKickMMA

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit