Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Wilderille raju tyrmäystappio! – Syyttävä sormi valmennuksen suuntaan: “Deontay on aina ollut lyöjä”

Deontay Wilder
AOP

Zhilei Zhang aiheutti Deontay Wilderille toisen peräkkäisen tappion tyrmäämällä vastustajansa Saudi-Arabiassa järjestetyn huippuottelun viidennessä erässä. Wilderin isä, Gary Wilder käänsi syyttävän sormen poikansa valmentaja Malik Scottin suuntaan.

Entinen maailmanmestari Deontay Wilder on ajautunut urallaan todella haastavaan tilanteeseen.

’’Bronze Bomber’’ käynnisteli pettymykseen päättyneen Tyson Fury -trilogian jälkeen uraansa uudelleen ja Robert Heleniusta vastaan otettu tyrmäysvoitto lupasi hyvää jenkki-iskijän kannalta.

Tämän jälkeen Wilder lähti suosikin asemassa otteluun Joseph Parkeria vastaan, mutta kärsi yllättävän tappion todella vaisun esityksen jälkeen.

Ennen viikonloppuna käytyä Zhilei Zhang-ottelua, Wilder myönsi, että häviö saattaisi tarkoittaa uran päättymistä.

Zhang tyrmäsi Wilderin Riadissa, jonka myötä yhdysvaltalaisen jatkosta ei ole tietoa.

Wilderin isä, Gary Wilder uskoo, että syy hänen poikansa vaisuista otteista lepää valmentaja Malik Scottin harteilla.

– Tarvitset jonkun (valmentajaksi), jota kunnioitat. Et tarvitse kaveria treenaamaan kanssasi, vanhempi Wilder kommentoi talkSPORTIN mukaan.

– Ei ole liian myöhäistä. Uskon, että hänellä on vielä monia hyviä vuosia jäljellä. Deontay on aina ollut lyöjä. Malik yrittää tehdä hänestä nyrkkeilijää ja on nähtävillä, ettei Deontay ole mukavuusalueellaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit