Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Oscar de la Hoya jyrähtää Deontay Wilderin kohtelusta: “Nyrkkeilijälle ei pitäisi koskaan sanoa…”

Oscar de la Hoya
AOP

Deontay Wilder kärsi raskaan häviön viime viikonloppuna. Zhilei Zhangia vastaan koettu tyrmäystappio on nostattanut puheita Wilderin eläköitymisestä. Lajilegenda Oscar de la Hoya kertoo oman näkemyksenstä yhdysvaltalaisen tilanteesta.

Sekä Deontay Wilder, että Zhilei Zhang olivat hävinneet edellisen ottelunsa, joten miesten välisessä kamppailussa riitti toden teolla panosta. Tappion uskottiin olevan viimeinen silaus uralle ja se saattaa olla sitä tyrmätyksi tulleelle Wilderille.

Kaukana takavuosien vireestään oleva jenkkijätti on vaellellut edellisissä ottelussaan varjojen mailla ja tuttu aggressiivisuus on loistanut poissaolollaan. Wilderin uskotaan ripustavan hanskansa naulaan 38-vuoden ikäisenä, mutta Oscar de la Hoya kehottaa BJ Pennin mukaan olemaan menemättä asioiden edelle.

– Deontay Wilder tuli tyrmätyksi, eikö vain? Ei ole kuitenkaan mitään syytä jatkaa hänen lyömistään. Ei ole syytä puhua siitä, että hänen pitäisi eläköityä. Deontay Wilder tekee päätöksen siitä, eläköityykö hän vai ei, De la Hoya tuumi.

– Häntä ja hänen päätöstään kohtaan täytyy osoittaa kunnioitusta. Mielestäni nyrkkeilijälle ei pitäisi koskaan sanoa, milloin tämän tulisi jäädä eläkkeelle. Tämä on meidän elinkeinomme, kunnianhimomme ja rakkautemme.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit