Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Emil Ruusuvuori aloittaa nurmikauden Englannissa – vastassa japanilaislupaus

Emil Ruusuvuori nurmikentällä.
AOP

Tenniksessä käynnistyy maanantaina mielenkiintoinen peliviikko. Vuoden toinen Grand Slam -turnaus pelataan Ranskan pääkaupunki Pariisissa päätökseen, mutta maailmalla pelataan myös lukuisia haastajaturnauksia. Kesän ensimmäinen nurmikisa pyörähtää käyntiin Englannin Surbitonissa. Mukana on yksi suomalainen, kun Emil Ruusuvuori lähtee hakemaan menestystä toiselta luonnonalustalta.

Maanantaina käynnistyy Englannissa ensimmäinen valmistava turnaus vuoden kolmanteen Grand Slam -turnaukseen eli Lontoossa pelattavaan Wimbledoniin. Wimbledonin pääsarja käynnistyy heinäkuun ensimmäisenä päivänä, joten turnauksen alkuun on tasan neljä viikkoa aikaa.

Emil Ruusuvuori aloittaa nurmikauden pelaamalla Challenger 125 -tason turnauksen Englannin Surbitonissa lähellä Lontoota. Ruusuvuori on sijoitettu arvostetussa turnauksessa kolmanneksi, joten ensimmäinen sijoitettu pelaaja odottaa vasta mahdollisessa puolivälierässä.

Maanantaina Ruusuvuori pelaa ensimmäisen kierroksen ottelunsa, mikäli sää sen mahdollistaa. Ruusuvuoren ottelu on ohjelmassa päivän viimeisten ottelujen joukossa viiden jälkeen. Suomalainen ATP-listalla sijalla 67 oleva pelaaja kohtaa Japanin Shu Shimabukuron. Shimabukuro on ATP-listalla sijalla 223. Japanilainen osallistui Ranskan avointen karsintoihin, mutta kärsi ensimmäisellä kierroksella tappion Itävallan Filip Misolicille, joka kaatoi ensimmäisellä kierroksella Otto Virtasen noustuaan 2-0 -tappioasemasta viisieräisessä voittoon.

Japanilaiselle massakenttäkausi oli heikko Ruusuvuoren tavoin. Ennen Ranskan avointen karsintoja Shimabukuro pelasi vain kaksi turnausta ja voitti yhden ottelun. Voitto oli Tunisiassa pelatussa haastajaturnauksessa ensimmäisellä kierroksella Etelä-Korean 19-vuotiasta Gerard Campana Leeta vastaan kahdessa erässä. Lee on ATP-listalla sijalla 341.

Ruusuvuoren ottelun voittaja kohtaa toisella kierroksella joko Sveitsin lupaavan Dominic Strickerin tai Sveitsin Leandro Riedin. Riedi onnistui massakenttäkaudella etenemään Madridin haastajaturnauksessa loppuotteluun, mutta tippui Ranskan avointen karsinnoissa heti avauskierroksella Kazakstanin Mikhail Kukushinille kahdessa erässä. Stricker on pelannut viimeksi viime syksynä Next Gen -finaaliturnauksessa.

Puolivälierässä sijoitettuna pelaajana Ruusuvuorta vastaan mahdollisesti asettuisi viidenneksi sijoitettu Yhdysvaltain Mackenzie McDonald. Surbitonin turnauksen ykkössijoitettu pelaaja on Yhdysvaltain Alex Michelsen ja kakkossijoitettuna turnaukseen lähtee Iso-Britannian Daniel Evans. Nelossijoitettu pelaaja on Australian Christopher O’Connell.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis