Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Miestenniksen supertähti ei tykkää iltasessioista – “Se ärsyttää…”

Espanjan Carlos Alcaraz voitti Wimbledonin mestaruuden.
AOP

Yksi tämän hetken parhaimmista tennispelaajista ATP-kiertueella on nuori espanjalainen Carlos Alcaraz. Alcaraz on tänä vuonna kärsinyt runsaasti erilaisista loukkaantumisista, joten vuosi on ollut vaikea. Tilillä on silti ennen olympiakesää jo kaksi Grand Slam -voittoa. Ranskan avoimista espanjalainen tavoittelee jo nuoren uransa kolmatta arvovoittoa.

Espanjan tämän hetken ykköspelaaja Carlos Alcaraz on selvittänyt tiensä Ranskan pääkaupungissa Pariisissa pelattavassa Roland Garrosin Grand Slam -turnauksessa kahdeksan parhaan joukkoon. Alcaraz kaatoi sunnuntaina pelatussa ottelussa Kanadan Felix Auger-Aliassimen suoraan kolmessa erässä menettämällä syöttönsä vain kertaalleen.

Alcaraz pääsi pelaamaan tällä kertaa ottelunsa päiväsaikaan, mikä helpottaa merkittävästi palautumista. Alcaraz kertoi lehdistötilaisuudessa ottelun jälkeen, että tykkää pelata mieluiten päivällä kuin illalla.

– Kyse ei ole yleisöstä missään nimessä. Iltaotteluissa tunnelma on mahtava. Kyse on urheilullisesta puolesta.

Edellisenä päivänä turnauksen moninkertainen mestari Serbian Novak Djokovic päätti ottelunsa Italian Lorenzo Musettia vastaan paikallista aikaa kolmelta yöllä, kun iltasession alku venähti.

– Jos miettii Djokovicia, niin hänen ottelunsa päättyi kolmen jälkeen ja hän pääsi kaikkien loppuverryttelyjen jälkeen nukkumaan ehkä kuudelta aamulla. Siinä on ottelun jälkeen niin paljon kaikkea tehtävää, mitä ei ihmiset ymmärrä. Kun pääset iltapäivällä ottelusta pois, niin voit suorittaa hyvissä ajoin verryttelyt, käydä ravintolassa syömässä ja mennä aikaisin nukkumaan, Alcaraz selvitti.

Espanjalainen kohtaa turnauksen puolivälierässä Kreikan Stefanos Tsitsipasin, jolla on vyöllään kaksi Grand Slam -turnauksen loppuottelua, mutta ei vielä mestaruutta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis