Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Jykevä vire sai jatkoa! – Espanjan tennistähti tyly isäntä

Carlos Alcaraz tavoittelee Ranskan avointen voittoa.
AOP

Tenniksen vuoden toisessa Grand Slam -turnauksessa, eli Ranskan pääkaupungissa Pariisissa pelattavassa Roland Garrosissa saatiin sunnuntaina kaavion alaosa neljännestä kierroksesta pelattua. Turnauksessa etsittiin neljä ensimmäistä pelaajaa kahdeksan parhaan joukkoon ja ne selvisivät, sillä päivä oli ensimmäinen sateeton koko tämän vuoden turnauksessa.

Viime vuonna Ranskan avoimissa uransa toista Grand Slam -voittoa tavoitellut Espanjan Carlos Alcaraz on selvittänyt tiensä toista vuotta putkeen kahdeksan parhaan joukkoon. Vuosi sitten Alcaraz kärsi jalkavaivojen takia välierätappion Serbian Novak Djokovicille. Tänä vuonna tie puolivälieriin selvisi vakuuttavalla esityksellä Kanadan kovasyöttöistä Felix Auger-Aliassimea vastaan. Alcaraz vei hienon kolmieräisen neljännen kierroksen kamppailun nimiinsä 6-3, 6-3, 6-1 -erin.

Ottelun avauserässä kanadalainen nappasi välittömästi murron, mutta Alcaraz onnistui murtamaan kahdesti takaisin saaden yhteensä seitsemän murtopalloa. Toisessa erässä Auger-Aliassime pääsi yrittämään 2-1 -tilanteessa murtoa, mutta ei onnistunut. Tämän jälkeen espanjalainen nappasi erän ratkaisseen murron siirtyen 3-2 -johtoon erässä. Kuudennessa pelissä kanadalainen karkasi jo 0-40 -johtoon, mutta Alcaraz voitti viisi pistettä putkeen pitäen syöttönsä.

Kolmas erä oli yhtä espanjalaisen näytöstä. Alcaraz antoi omalla syötöllään vain viisi pistettä kanadalaiselle ja mursi tämän syötön kahdesti vieden erän pelein 6-1.

Alcaraz saa vastaansa puolivälierässä kertaalleen Roland Garrosin finaalissa esiintyneen Kreikan Stefanos Tsitsipasin. Kreikkalainen kaatoi omassa neljännen kierroksen ottelussa erän, murron ja eräpallon takaa Italian Matteo Arnaldin 3-6, 7-6, 6-2, 6-2 -lukemin.

Tsitsipas on voittanut massakenttäkaudella Monte-Carlon Masters-turnauksen ja on pelannut Barcelonan ATP-500 -turnauksen loppuottelussa sekä Rooman Masters-turnauksen puolivälierässä. Ranskan avoimissa kreikkalainen on hävinnyt vain kaksi erää neljässä ensimmäisessä kamppailussa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis