Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Italian tennistähti selvisi säikähdyksellä! – rynni vastustamattomasti jatkoon

Jannik Sinner
AOP

Tenniksen vuoden toisessa Grand Slam -turnauksessa, eli Ranskan pääkaupungissa Pariisissa pelattavassa Roland Garrosissa saatiin sunnuntaina kaavion alaosa neljännestä kierroksesta pelattua. Turnauksessa etsittiin neljä ensimmäistä pelaajaa kahdeksan parhaan joukkoon ja ne selvisivät, sillä päivä oli ensimmäinen sateeton koko tämän vuoden turnauksessa.

Italian kakkossijoitettu Australian avoimet tammikuussa Melbournessa voittanut Jannik Sinner selvitti tiensä Ranskan avointen puolivälieriin sunnuntaina pelatussa kamppailussa. Sinner kaatoi kotiyleisön suosikkipelaaja Corentin Moutetin nelieräisessä taistossa.

Sinner sai otteluun järkyttävän alun, sillä ranskalainen show-mies karkasi kamppailussa 5-0 -johtoon avauserässä kolmella murrolla ja vei avauserän lopulta 6-2 -lukemin. Tämän jälkeen Sinner meni menojaan vieden loput erät 6-2, 6-3, 6-1 -lukemin.

Ottelussa Roland Garrosin tenniskeskuksen pääkentän katsojat olivat luonnollisestikin Moutetin puolella, mutta tämä ei italialaista haitannut.

– Se vasta olisikin ollut outoa, jos te kaikki olisitte olleet katsomassa vain minua. Minulle tämä on suuri kunnia pelata tällä stadionilla. Fiilis oli jälleen kerran uskomaton, kertasi italialainen kenttähaastattelussa.

Italialainen on turnauksessa menettänyt neljään pelaamaansa otteluun vain yhden erän. Kolmannen kierroksen ottelussa Sinner voitti Venäjän Pavel Kotovin kolmessa erässä murtamalla kolmesti tämän syötön.

Turnauksen puolivälierässä eli kahdeksan parhaan joukossa Sinnerin vastus koventuu merkittävästi, sillä verkon toiselle puolelle ilmestyy Bulgarian ykköspelaaja, hurjassa vireessä viimeiset kahdeksan kuukautta pelannut Grigor Dimitrov. Dimitrov kaatoi tiukassa kolmen erän taistelussa Puolan Hubert Hurcaczin 7-6, 6-4, 7-6 -erin. Dimitrov mursi ottelussa kahdesti puolalaisen syötön ja menetti oman syöttönsä kertaalleen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis