Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Otto Virtaselle paljon mietittävää Ranskan avointen jälkeen – “Steppi on otettava…”

Otto Virtanen Davis Cupissa.
AOP

Suomen miestenniksessä on hieno tilanne tällä hetkellä, sillä kaksi pelaajaa on tyrkyllä jokaiseen Grand Slam -turnaukseen. Emil Ruusuvuori on vakiinnuttanut paikkansa ATP-listalla sadan parhaan joukossa, mutta Otto Virtanen hakee vielä paikkaansa nousta sadan joukkoon. Virtanen pääsi “lucky loserina” mukaan Ranskan avoimiin. Ensimmäinen ATP-kiertueen voitto jäi kuitenkin odottamaan tulevaisuutta.

Suomen miestenniksen kakkospelaaja Otto Virtanen on viimeisen vuoden aikana noussut ATP-listalla 200 parhaan joukkoon. Virtanen on parhaimmillaan käynyt sijalla 109 ja se tapahtui viime keväänä. Virtanen on tänä vuonna onnistunut voittamaan kaksi haastajakiertueen turnausta Euroopassa ja häviämään yhden välierän. Suomalainen on pelannut myös pääsystä Miamin Masters-turnaukseen ja päässyt Roland Garrosiin eli Ranskan avointen pääsarjaan, vaikka karsinnoissa tappio tulikin kolmannella kierroksella.

Virtanen täyttää tänä vuonna 23 vuotta, joten suomalaislupaukselta pitäisi nähdä jo selvä nousu niin sanotusti pelaajien joukkoon. Taidot Virtasella riittää helposti pelaamaan ATP-kiertueella menestyvää tennistä, mutta usein henkinen kantti on ratkaisuvaiheessa pettänyt. Virtanen on talven ja kevään turnauksissa pelannut ajoittain todella vahvaa sekä määrätietoista tennistä, mutta turhautuminen on vienyt monta voittoa.

Virtanen pelasi keväällä Etelä-Koreassa kaksi merkittävää haastajakiertueen turnausta korkealle sijoitettuna pelaajana. Näistä kisoista suomalaisella oli mahdollisuus kerätä isot pisteet ja nostaa ATP-rankingia lähemmäksi sataa, jotta paikka Grand Slam -turnausten karsinnoissa olisi saletti sijoitettuna pelaajana. Etelä-Korean turnauksissa suomalainen kuitenkin hävisi avauskierroksen ottelut paikallisille huonosti rankatuille pelaajille.

Suomalainen pelasi vuosi sitten nurmikaudella neljä turnausta. Kolmesta haastajakiertueen turnauksesta kertyi yksi voitto ja 11 ATP-pistettä, joten puolustettavaa ei ole tänä vuonna yhtään. Wimbledonin karsinnoissa suomalainen eteni aina kolmannelle kierrokselle, mutta taipui Hollannin Gijs Brouwerille kolmessa erässä.

Ranskan avointen ensimmäisen kierroksen ottelussa Virtanen osoitti Itävallan Filip Misolicia vastaan, että alustana massakenttäkin sopii suomalaiselle hyvin. Virtanen syötti parhaimmillaan laadukkaasti ja löi hienoja ohituslyöntejä, mutta kunto pääsi silminnähden loppumaan tiukassa ottelussa. Tämä on asia, josta suomalaisen tiimissä tulee olla huolestunut jatkossa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis