Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Uskomaton otatus! – riittääkö Australian tennistähden panos?

Uskomaton otatus! - riittääkö Australian tennistähden panos?

Vuoden toisessa tenniksen Grand Slam -turnauksessa eli Ranskan pääkaupungissa Pariisissa pelattavassa Roland Garrosissa käynnistetään toista peliviikkoa. Maanantaina selvitetään sekä miesten, että naisten turnauksessa neljä viimeistä pelaajaa kahdeksan parhaan joukkoon. Miesten kaaviossa on luvassa todella huimia otteluja.

Ranskan avoimissa miesten turnauksen yläkaavio on täynnä pelkästään sijoitettuja ottelupareja, eli turnaus on näiden kahdeksan pelaajan osalta mennyt täysin suunnitelmien mukaan. Vain yksi kahdeksasta pelaajasta on onnistunut etenemään sijoitustaan pidemmälle.

Maanantaina nähdään todella hieno taistelu heti iltapäivällä, kun Venäjän viidenneksi sijoitettu Daniil Medvedev saa vastaansa todella kovan vastustajan. Medvedev kohtaa turnauksessa 11. sijoitetun Australian Alex de Minaurin. De Minaur on Medvedevin kanssa hyvinkin samanlainen pelaaja, sillä kummallakin pelaajalla vahvuudet ovat puolustuksessa hurjan liikkeen vuoksi. Medvedevin aseet hyökkäämiseen ovat merkittävästi de Minauria vahvemmat.

Ottelun voittaja kohtaa puolivälierässä keskiviikkona iltasessiossa pelattavan ottelun voittajan. Iltasessiossa Saksan Alexander Zverev kohtaa Tanskan Holger Rune. Zverev on sijoitettu turnauksessa neljänneksi, kun Rune on sijoitettu 13. Kumpikin pelaaja taisteli tiensä 16 parhaan joukkoon viisieräisen taistelun jälkeen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis