Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Ranskan avoimissa vireillä jättiyllätys – Serbian supertähti katsomoon maanantaina?

Vuoden toisessa tenniksen Grand Slam -turnauksessa eli Ranskan pääkaupungissa Pariisissa pelattavassa Roland Garrosissa käynnistetään toista peliviikkoa. Maanantaina selvitetään sekä miesten, että naisten turnauksessa neljä viimeistä pelaajaa kahdeksan parhaan joukkoon. Miesten kaaviossa on luvassa todella huimia otteluja.

Ranskan avoimissa miesten turnauksen yläkaavio on täynnä pelkästään sijoitettuja ottelupareja, eli turnaus on näiden kahdeksan pelaajan osalta mennyt täysin suunnitelmien mukaan. Vain yksi kahdeksasta pelaajasta on onnistunut etenemään sijoitustaan pidemmälle.

Maanantaina tullaan näkemään neljä huimaa ottelua. Iltapäivällä saatetaan nähdä todella iso yllätys, sillä Serbian ykkössijoitettu 23-kertainen Grand Slam -voittaja Novak Djokovic kohtaa Argentiinan supertähti Francisco Cerundolon. Djokovic joutui taistelemaan kolmannella kierroksella Italian nuorta Lorenzo Musettia vastaan viisieräisen väännön, mutta nousi 2-1 -tappiotilanteesta vielä voittoon.

Djokovicin massakenttäkausi ei ole mennyt odotusten mukaan. Yhtään turnausvoittoa serbialaisella ei ole, sillä Monte-Carlon Masters-turnauksessa lähtö tuli Norjan Casper Ruudia vastaan välierässä, Rooman Masters-turnauksessa kolmannella kierroksella ja Geneven ATP-turnauksessa välierässä.

ATP-listalla sijalla 27 oleva Cerundolo on parhaimmillaan edennyt tänä keväänä Madridin Masters-turnauksessa puolivälierään. Tuolloin Taylor Fritz oli kolmessa erässä parempi ja matkasi välierään.

Djokovicin ottelun voittaja kohtaa keskiviikkona pelattavassa puolivälierässä joko Ruudin tai Fritzin, jotka kohtaavat omassa neljännen kierroksen ottelussa. Tästäkin kamppailusta voidaan odottaa huimaa vääntöä, sillä kumpikin pelaaja on esittänyt massakenttäkaudella vahvaa tennistä. Ruudilla on tältä vuodelta Barcelonan ATP-500 -turnauksen ja Geneven ATP-250 -tason turnauksen voitot tilillään massakentiltä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis