Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Carlos Alcaraz tyly Ranskan avoimissa! – kreikkalaistähti heittämällä laulukuoroon

Carlos Alcaraz
AOP

Yksi maailman kovimmista tennispelaajista eli Espanjan Carlos Alcaraz on edennyt jälleen välieriin Ranskan avoimissa. Tällä kertaa espanjanlainen kaatoi puolivälierässä turnauksen finaalissa esiintyneen kreikkalaistähden. Välierästä voidaan odottaa todella isoa ottelua, sillä Alcaraz saa vastaansa ATP-listalla kärkeen nousevan italialaisen.

Espanjan Carlos Alcaraz tavoittelee uransa kolmatta Grand Slam -voittoa Ranskan pääkaupungissa Pariisissa pelattavissa Ranskan avoimissa. Alcaraz eteni turnauksessa neljän parhaan joukkoon kaatamalla Kreikan Stefanos Tsitsipasin suoraan kolmessa erässä. Alcaraz oli vahvempi erin 6-3, 7-6, 6-4.

Ottelu oli ensimmäisestä pelistä alkaen käytännössä koko ajan espanjalaisen hallussa. Avauserässä Alcaraz nappasi kaksi murtoa ja karkasi toisessakin erässä nopeasti murrolla johtoon. Kreikkalainen mursi kuitenkin takaisin ja vei erän katkaisupeliin, joka oli Alcarazin heiniä. Kolmannessa erässä seitsemäs peli maksoi Tsitsipasille voiton, kun kreikkalainen menetti syöttönsä 30-0 -tilanteesta.

Kohtaaminen oli kahden Etelä-Euroopan pelaajan välillä jo kuudes keskinäinen. Kaikki ovat menneet espanjalaisen nimiin. Ranskan avoimissa kaksi ottelua ovat päättyneet erin 6-0 Alcarazille.

Espanjalainen kohtaa välierässä ATP-rankingin ykköseksi tämän turnauksen jälkeen nousevan Italian Jannik Sinnerin. Sinner oli omassa puolivälierässä vielä espanjalaistakin tylympi, kun italialainen kaatoi Bulgarian Grigor Dimitrovin suoraan kolmessa erässä 6-2, 6-4, 7-6. Sinner menetti ottelussa kertaalleen syöttönsä ja tämä tapahtui kolmannessa erässä italialaisen päästessä syöttämään 5-4 -tilanteessa ottelua nimiinsä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis