Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Karmea uutinen! – serbialaistähti ulos Ranskan avoimista, tässä keskiviikon ainut puolivälierä

Alexander Zverev otti hienon voiton Monte Carlon Masters-1000 turnauksessa
AOP

Keskiviikkona Ranskan avoimissa selvitetään toinen välieräpari perjantaiksi, kun Saksan Alexander Zverev kohtaa Australian Alex de Minaurin. Voittaja kohtaa välierässä viime vuotisen finalistin eli Casper Ruudin, joka saa luovutusvoiton ATP-rankingissa vielä tällä hetkellä ykkösenä olevalta Novak Djokovicilta. Djokovic loukkaantui neljännen kierroksen ottelussa ikävästi.

Ranskan pääkaupungissa Pariisissa pelattavissa Ranskan avoimissa on tarjolla vain yksi puolivälieräottelu miesten kaaviossa keskiviikkona. Tämä käydään iltasessiossa, kun Alexander Zverev kohtaa Alex de Minaurin. Kumpikin pelaaja lähtee puolivälieräotteluun hienon turnauksen jälkeen. Saksan ykköspelaaja Zverev on voittanut kaksi edellisetä otteluaan viiden erän taistelun jälkeen, kun taas de Minaurilla on koossa kaksi nelieräisen ottelun voittoa.

Zverev kaatoi omassa neljännen kierroksen taistelussaan 2-1 -tappioasemasta Tanskan Holger Runen. De Minaur kohtasi omassa neljännen kierroksen ottelussaan Daniil Medvedevin. Venäläistähti voitti ensimmäisen erän, mutta australialainen vei tämän jälkeen kolme erää putkeen suvereeniin tyyliin.

Miesten edellinen keskinäinen kohtaaminen on maaliskuulta, kun Zverev kaatoi Indian Wellsin neljännellä kierroksella de Minaurin 2-1 -erin. Edellinen kohtaaminen massakentältä on Rooman Masters-turnauksesta vuodelta 2022. Tuolloin Zverev oli myös parempi, mutta kahdessa erässä 6-3, 7-6 -lukemin.

Ottelun voittaja kohtaa välierässä Norjan Casper Ruudin joka sai luovutusvoiton Serbian Novak Djokovicilta. Djokovicin kierukka repesi edellisessä ottelussa Francisco Cerundoloa vastaan ja serbialainen tarvitsee ainakin lepoa, jotta Wimbledonissa on mahdollista pelata.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis