Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Yllätysten päivä naisten Ranskan avoimissa – kaksi supertähteä ulos!

Venäjän Mirra Andreeva Ranskan avoimissa välieriin.
AOP

Ranskan avoimessa tennisturnauksessa naisten neljä parasta pelaajaa on selvillä torstaina pelattaviin välieriin. Keskiviikkona puolivälierissä nähtiin kaksi jättimäistä yllätystä, kun turnauksen yksi suurimmista voittajasuosikeista lensi laulukuoroon yhdessä entisen Wimbledon -mestarin kanssa.

Keskiviikkona nähtiin kaksi jättimäistä yllätystä naisten Ranskan avointen puolivälierissä. Päivän ensimmäisestä yllätyksestä vastasi Italian Jasmine Paolini, joka tykitti ensimmäistä kertaa urallaan paikkaa Ranskan avointen välierässä tavoitelleen Elena Rybakinan laulukuoroon. Runsaista virheistä ottelussa kärsinyt kazakstanilainen taipui Paolinin käsittelyssä kolmen erän taistelun jälkeen 6-2, 4-6, 6-4 -erin.

Avauserässä Paolini mursi kahdesti Rybakinan syötön ja antoi omalla syötöllään vain yhden pisteen. Toisessa erässä italialainen karkasi kahdesti murrolla edelle, mutta ei onnistunut pitämään tästä kiinni. Paolini oli syöttämässä 4-3 -tilanteessa, mutta menetti 40-15 -tilanteen murroksi, joka käänsi erän lopulta Rybakinalle. Kolmas erä käynnistyi neljällä perättäisellä murrolla. Lopulta Paolini otti 4-4 -tilanteessa tarvittavan murron ja marssi voittoon. Rybakina teki otteluun hurjat 48 helppoa virhettä ja vain 35 voittolyöntiä.

Päivän toisesta yllätyksestä vastasi vasta 17-vuotias Mirra Andreeva, joka iski Valko-Venäjän Aryna Sabalenkan ulos turnauksesta. Andreeva taisteli täydet kolme erää ja nousi voittoon hävityn avauserän jälkeen 6-7, 6-4, 6-4 -lukemin.

Superlahjakas WTA-listalla sijalla 38 oleva venäläinen johti avauserää jo murron erolla, mutta taipui lopulta katkaisupelissä. Toisessa erässä Andreeva otti avauserän tavoin kolme murtoa ja vei erän 6-4 -lukemin. Kolmannessa erässä vastaavia murtojuhlia ei nähty. Sabalenka karkasi murrolla johtoon, mutta ei pystynyt viemään erää sekä ottelua nimiinsä.

Paolini ja Andreeva kohtaavat torstaina omassa välierässään. Toisessa välierässä Puolan Iga Swiatek kohtaa Yhdysvaltain Coco Gauffin. Mikäli Sabalenka ja Rybakina olisivat selvittäneet puolivälieränsä oli välierissä nähty täysin sijoitetut otteluparit.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis