Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Saksan tennistähti voimalla välieriin Ranskan avoimissa – Australian ykköstykki jäi jyrän alle

Alexander Zverev suosikkina välierään Ranskan avoimissa?
AOP

Miesten Ranskan avointen tennisturnauksen välieräparit ovat keskiviikon jälkeen selvillä. Perjantaina pelattavissa välierissä nähdään kaksi hienoa kamppailua, ATP-rankingin kärkipelaajat ovat selvittäneet tiensä neljän parhaan joukkoon. Viimeisenä tiensä välieriin selvitti Saksan ykköstykki.

Saksan ykköspelaaja Alexander Zverev selvitti hienosti tiensä urallaan neljättä kertaa Ranskan avointen välierävaiheeseen. Zverev kaatoi keskiviikon myöhäisillan puolivälieräottelussa Australian ykköspelaaja Alex de Minaurin suoraan kolmessa erässä 6-4, 7-6, 6-4 -lukemin. Zverev selvitti kaksi aiempaa ottelua turnauksessa pitkissä viiden erän väännöissä.

Ottelun avauserässä saksalainen karkasi murrolla johtoon, mutta menetti etunsa välittömästi. Lopulta Zverev otti murron seitsemännessä pelissä ja marssi 6-4 -erävoittoon. Toisessa erässä kaava oli jälleen sama. Zverev karkasi murrolla johtoon, mutta menetti välittömästi syöttönsä. De Minaurilla oli 12. pelissä jo eräpallo, mutta lopulta erä venyi katkaisupeliin, joka kääntyi alun tahmeuden jälkeen saksalaisen nimiin.

Kolmannessa erässä Zverev karkasi jälleen johtoon murrolla, mutta australialainen mursi takaisi, kun Zverev syötti ottelua nimiinsä. Saksalainen nappasi kuitenkin vastamurron ja vei erän nimiinsä 6-4 -lukemin. Vaikka kovalyöntinen Zverev kamppailun vei selvästi nimiinsä, kun de Minaur syötti kahdesta pelaajasta enemmän ässiä. 48 prosentin varmuudella ykkössyötön ruutuun saanut australialainen pommitti kolme ässää, kun saksalainen syötti vain kaksi. Zverev syötti kahteen edelliseen otteluun Holger Runea ja Tallon Griekspooria vastaan yhteensä 27 ässäsyöttöä.

Zverev kohtaa perjantaisessa välierässä viime vuonna finaalin Novak Djokovicille hävinneen Norjan Casper Ruudin. Ruud sai puolivälierässä luovutuksen Djokovicilta serbialaisen polvivamman takia. Perjantain toisessa välierässä Italian ATP-listalla ykköseksi nouseva Jannik Sinner kohtaa Espanjan kaksinkertaisen Grand Slam -voittaja Carlos Alcarazin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis