Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Supertähti maansa myyneenä shokkitappion jälkeen! – “Ei paras päivä toimistolla”

Elena Rybakina joutui pettymään Ranskan avoimissa.
AOP

Kuten aiemmin uutisoimme, Elena Rybakinan matka Ranskan avoimissa päättyi todelliseen yllätystappioon, kun Jasmine Paolini lähetti kazakstanilaisen kotimatkalle. Rybakina oli tappion jälkeen kuin maansa myynyt, mutta lähetti reilut kehut vastustajalleen.

Jasmine Paolini vastasi todellisesta jymypaukusta keskiviikkona pudotettuaan Ranskan avointen ennakkosuosikkeihin lukeutuneen Elena Rybakinan jatkosta.

Pettymys oli valtava kazakstanilaiselle, jonka uskottiin pyyhkivän italialaisvastustajan helposti tieltään. Nainen tilitti pettymystään taiston tauottua.

– Tämä ei missään nimessä ollut paras päiväni. Hän (Paolini) pelasi erittäin hyvin. Hän aloitti paljon paremmin ja hänen liikkumisensa oli ihailtavalla tasolla, Rybakina vuodatti.

– Minä aloitin hieman hitaasti ja hän oli aggressiivinen heti ensimmäisestä pallosta lähtien. Sitten yritin vain löytää oman pelini ja taistella, mutta lopulta, kuten sanotaan, tämä ei ollut paras päivä toimistolla. Olin lähellä, mutta hän voitti.

– Tänään (keskiviikkona) oli ehdottomasti kuumempaa, ja pallo lensi paljon enemmän. Tuntui, että lopussa jalkani eivät olleet kunnossa. Olivatpa olosuhteet mitkä tahansa, minun olisi pitänyt pystyä liikkumaan paremmin. Tein paljon helppoja virheitä.

– En ole kovinkaan tyytyväinen esitykseeni, mutta tennis on tällaista. Otan tästä hyvät asiat mukaani ja jatkan eteenpäin.

Lähde: UBITENNIS

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis