Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Silja Kosonen tasaisella suorituksella moukarin finaaliin – Krista Tervon EM-kisat päättyivät rajuun pettymykseen

Silja Kosonen heitti moukarin MM-finaalissa viidenneksi
AOP

Yleisurheilun EM-kisojen kolmas kisapäivä tarjoaa suomalaisittain paljon seurattavaa. Erityisesti aamupäivällä kisoissa nähtiin jo monta suomalaisurheilijaa mukana tositoimissa.

Yksi aamupäivän mielenkiintoisimmista seurattavista oli naisten moukarinheiton karsinta, missä mukana oli kolme suomalaista: Silja Kosonen, Krista Tervo sekä Suvi Koskinen.

Moukarinaisille suunnattiin ennen kisoja myös menestysodotuksia, joita kuitenkin nyt finaaliin pääsee lunastamaan ainoastaan Kosonen.

Kosonen heitti karsinnoissa kolme hyvää tasaista heittoa ja selvitti tuloksella 70.94 tiensä varmasti loppukilpailuun.

– Hiukan nihkeetä, mutta sentään riitti finaaliin tämä heitto, Kososen valmentaja Jani Pihkanen summasi karsintaheitoista Ylen haastattelussa.

Suomen ennätysnainen Tervo ei tällä kertaa saanut karsinnoissa parastaan irti ja jäi itselleen vaatimattomaan tulokseen 66,16. Pettymys oli naiselle selvästi todella kova ja tämä murtuikin Ylen haastattelussa kyyneliin.

– Kun tekee töitä unelmien eteen, mutta ei tule ikinä palkkiota… Uskon unelmiini, mutta nyt on kyllä vaikeata, hän sanoi kyynelehtien.

– Kolme heittoa ja sillä selvä. Niillä on saatava tulos, muuten ei auta mikään.

Koskinen heitti karsinnoissa tuloksen 62.75.

Kosonen kilpailee moukarin finaalissa heti huomenna kello 22.33 alkaen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Yleisurheilu