Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Formula 1

Romain Grosjeanin viimeinen toive täyttyy vihdoin – vielä kerran F1-ruutulippu heilumaan

Ranskalaiskuski Romain Grosjean joutui harmillisesti päättämään uransa viime vuonna kohtalokkaan kolarin jälkeen. Nyt kuitenkin Romainin viimeinen F1-toive on täyttymässä ja hän pääsee vielä viimeisen kerran hyppäämään F1-auton rattiin. Toistaiseksi ei ole tiedossa missä tallissa Grosjean testiajonsa ajaa.

Tieto testiajosta levisi Netflix-sarjan “Drive to Survive” tuottajan James Gay-Reesen podcastista “In the Fastlane”. Ranskalaiskuski on nähty kyseisen sarjan kuvausryhmän seurassa, jolloin he ovat pistäneet purkkiin kuskin ns. penkin sovittamisen.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1