Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com
Pussit.com mainos iso

Formula 1

Romain Grosjeanin viimeinen toive täyttyy vihdoin – vielä kerran F1-ruutulippu heilumaan

Ranskalaiskuski Romain Grosjean joutui harmillisesti päättämään uransa viime vuonna kohtalokkaan kolarin jälkeen. Nyt kuitenkin Romainin viimeinen F1-toive on täyttymässä ja hän pääsee vielä viimeisen kerran hyppäämään F1-auton rattiin. Toistaiseksi ei ole tiedossa missä tallissa Grosjean testiajonsa ajaa.

Tieto testiajosta levisi Netflix-sarjan “Drive to Survive” tuottajan James Gay-Reesen podcastista “In the Fastlane”. Ranskalaiskuski on nähty kyseisen sarjan kuvausryhmän seurassa, jolloin he ovat pistäneet purkkiin kuskin ns. penkin sovittamisen.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1