Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

33 vuotta vanha SE rikki! Juho Alasaari hyppäsi seiväsennätyksen

Tommi Holttinen hyppäsi oman ennätyksensä ja voitti kisan
AOP

Kuortaneella käytiin helatorstaina kovatasoinen seiväskisa. Kisassa urheilijat saivat kauden ensimmäisen mahdollisuuden antaa näyttöjä kesän Tokion olympialaisia varten. Kovimpiin tuloksiin ylsivät Tommi Holttinen ja Mikko Paavola, jotka ylsivät kummatkin ennätyksiinsä ylittämällä korkeuden 561.

Voiton nappasi Someron Esaa edustava Tommi Holttinen. Holttinen ylitti 561 toisella yrityksellään. Saman korkeuden kolmannellaan ylittänyt Mikko Paavola sijoittui toiseksi. Holttinen yritti vielä ylittää korkeuden 566, mutta omien sanojen mukaan oli puhti jo sen verran loppu, ettei ylitys onnistunut.

Kisojen suurin saavutus nähtiin kuitenkin Juho Alasaarelta. Alasaari sijoittui kisassa kolmanneksi hyppäämällä 540. Ennätys parani jopa 19 senttiä ja samalla Alasaari hyppäsi uuden 19-vuotiaiden halliennätyksen. Edellinen suomenennätys oli jopa 33 vuotta vanha.

Alasaari itse oli positiivisin mielin ennätyksestään ja koki onnistuneensa kisassa. “540:n ylitys oli hyvä hyppy. En koskenut rimaan ja hyppy liikkui tosi hyvin. Kesää ajatellen tuo hyvä tsemppitulos.” Alasaari kertasi ennätystään.

Alasaari on jo aiemmin rikkonut tulosrajan sekä alle 20-vuotiaden EM- että MM-kisoihin. Kummatkin kisat on tarkoitus käydä tänä kesänä.

Lähde: SUL:n tiedote

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Yleisurheilu