Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Tennis

Kontisella huono päivä tenniskentällä: “olimme ihan unessa”

Henri Kontinen ja Edouard Roger-Vasselin kokivat tappion Lyonissa
AOP

Henri Kontisen ja hänen parinsa Edouard Roger-Vasselinin tie Lyonin ATP-turnauksessa päättyi puolivälieriin. Kontinen ja Roger-Vasselin olivat sijoitettuna turnauksessa toiseksi. Vastassa ollut australialainen kaksikko Matt Ebden ja John-Patrick Smith vei voiton suoraan kahdessa erässä 6-0, 7-6(6).

Ottelu alkoi Kontisen ja Roger-Vasselinin kannalta katastrofaalisesti, kun australialaiskaksikko vei ensimmäisen erän suoraan 6-0 antamatta vastustajille peliäkään.

“Olimme molemmat ihan unessa ensimmäisen erän. Sitten päästiin mukaan, mutta emme saaneet käännettyä matsia” Kontinen myönsi STT:lle.

Toinen erä sujui mallikkaammin ja se eteni aina tie breakin asti. Myös tie break eteni tasaisesti. Ebden ja Smith veivät kuitenkin pidemmän korren ja voittivat tie breakin pistein 8-6. Samalla he tuulettivat koko ottelun voittoa.

Kontisen ja Roger-Vasselinin massakausi ei ole sujunut erityisen hyvin. Takana on neljä turnausta, joista ensimmäinen voitto tuli vasta Lyonin ensimmäisellä kierroksella. Pari nähdään seuraavan kerran tositoimissa grand slam -turnaus Ranskan avoimissa, jossa ranskalainen Roger-Vasselin nauttii kotikenttäedusta. Turnauksen pääsarja käynnistyy 30.5. Jos turnauksessa mielii saada hyviä tuloksia, pitää tason kuitenkin nousta roppakaupalla.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis