Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Kontisella huono päivä tenniskentällä: “olimme ihan unessa”

Henri Kontinen ja Edouard Roger-Vasselin kokivat tappion Lyonissa
AOP

Henri Kontisen ja hänen parinsa Edouard Roger-Vasselinin tie Lyonin ATP-turnauksessa päättyi puolivälieriin. Kontinen ja Roger-Vasselin olivat sijoitettuna turnauksessa toiseksi. Vastassa ollut australialainen kaksikko Matt Ebden ja John-Patrick Smith vei voiton suoraan kahdessa erässä 6-0, 7-6(6).

Ottelu alkoi Kontisen ja Roger-Vasselinin kannalta katastrofaalisesti, kun australialaiskaksikko vei ensimmäisen erän suoraan 6-0 antamatta vastustajille peliäkään.

“Olimme molemmat ihan unessa ensimmäisen erän. Sitten päästiin mukaan, mutta emme saaneet käännettyä matsia” Kontinen myönsi STT:lle.

Toinen erä sujui mallikkaammin ja se eteni aina tie breakin asti. Myös tie break eteni tasaisesti. Ebden ja Smith veivät kuitenkin pidemmän korren ja voittivat tie breakin pistein 8-6. Samalla he tuulettivat koko ottelun voittoa.

Kontisen ja Roger-Vasselinin massakausi ei ole sujunut erityisen hyvin. Takana on neljä turnausta, joista ensimmäinen voitto tuli vasta Lyonin ensimmäisellä kierroksella. Pari nähdään seuraavan kerran tositoimissa grand slam -turnaus Ranskan avoimissa, jossa ranskalainen Roger-Vasselin nauttii kotikenttäedusta. Turnauksen pääsarja käynnistyy 30.5. Jos turnauksessa mielii saada hyviä tuloksia, pitää tason kuitenkin nousta roppakaupalla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis