Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Mitalisadetta uinnin EM-kisoissa – Liukkoselle kultaa 50 metrin vapaauinnissa

Ari-Pekka Liukkonen ui EM-kullalle
AOP

Suomen hyvin menneet uinnin EM-kisat saivat arvoisensa päätöksen kisojen päätöspäivänä, kun suomalaiset ansaitsivat kotiin viemisiksi jopa kaksi mitalia. Ari-Pekka Liukkonen voitti 50 metrin vapaauinnin mestaruuden, kun Ida Hulkko otti hopeaa 50 metrin rintauinnissa.

Liukkosen aika 21,61 ei jäänyt paljoa uimarin omasta ennätyksestä, joka on vuodelta 2016. Uinnin jälkeen Liukkonen ei meinannut uskoa voittaneensa mestaruutta. “Ajattelin, ettei se huonosti mennyt. Sitten, kun käänsin katseen taululle niin piti tarkistaa pari kertaa, että varmasti näki oikein. Ei tuollaisia hetkiä jokainen pääse kokemaan eikä joka kisoissa.” Liukkonen kommentoi voittoaan Suomen Uimaliiton Twitter-tilillä.

Mitali oli Liukkoselle toinen pitkän radan EM-kisoissa, mutta ensimmäinen kulta. Vuodelta 2014 hänellä on EM-pronssi.

Heti Liukkosen uinnin jälkeen saatiin lisää hyviä uutisia Ida Hulkon ottaessa hopeaa 50 metrin rintauinnissa. Finaalissa nähtiin myös toinen suomalainen, kun Veera Kiviranta oli seitsemäs. Hulkon aika, 30,19, oikeutti uuteen Suomen ennätykseen.

Hulkko kommentoi Uimaliiton Twitter-tilillä lähteneensä altaaseen vain nauttimaan uinnista, sillä Liukkosen kulta oli hetkeä aikaisemmin varmistunut. Rentous avitti nappisuoritukseen. “En muista oikein vieläkään uinnista mitään. Silmät kiinni mä uin ja se näköjään kannatti. Se on varmaan se flow-tila sitten se.”

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut