Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Miten käy olympialaisten? Yhteistyökumppani ja lääkärit vaativat jopa kisojen peruutusta

Olympiarenkaat koristavat Tokiota
AOP

Kesän olympialaisten on määrä alkaa Tokiossa 23. heinäkuuta, eli vajaan kahden kuukauden päästä. Tällä hetkellä kisajärjestäjät vakuuttelevat, että kisat pystytään järjestämään suunnitellussa aikataulussa. Olympialaisia varjostaa kuitenkin laajamittainen kritiikki erityisesti isäntämaa Japanissa.

Useiden kriitikkojen joukkoon liittyy nyt yksi pääyhteistyökumppaneista, sanomalehti Asahi Shimbun. Lehden pääkirjoituksessa pyydetään Japanin pääministeriä arvioimaan tilannetta objektiivisesti ja sitten perumaan kesän kisat. Lehti julkaisi myös viime viikolla gallupin, jonka mukaan 83 % vastaajista on sitä mieltä, ettei olympialaisia tulisi järjestää.

Tokion koronatilanne on edelleen huolestuttava ja kaupungissa, kuten useissa muissakin osissa maata, vallitsee poikkeustilanne. Terveyshuoltojärjestelmä on kuormittunut, mikä puolestaan on huolestuttanut lääkäreitä. Jo kaksi viikkoa sitten paikallinen lääkäriliitto vaati koko kisojen peruuttamista. Liiton edustajat veivät vetoomuksensa Terveysministeriöön, josta se on määrä antaa pääministerille.

Lääkäriliitto perustaa huolensa siihen, että vaikka katsojia ei pääsisikään paikalle, tulee kisoihin silti kymmeniätuhansia urheilijoita, huoltajia, tuomareita ja toimittajia. Tällä hetkellä ainoa pelastus lienee laajamittainen rokottaminen, jonka myötä kaikki osallistujat rokotettaisiin ennen kisoja. Kaikki Suomen joukkueen jäsenet huoltajia ja tuomareita myöten, saavat kaksi annosta Pfizer-Biontechin rokotetta ennen kisojen alkua. Pfizer-Biontech on Kansainvälisen Olympiakomitean yhteistyökumppani.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut