Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Tennistähti Stefanos Tsisipas joutui Australian avointen finaaliin järkyttävien uutisten saattelemana

Stefanos Tsisipas hävisi Australian avoimen tennisturnauksen finaalin
AOP

Australian avoin tennisturnaus päättyi sunnuntaina Serbian tennistähti Novak Djokovicin voitonjuhliin. Finaalissa hävinnyt kreikkalainen Stefanos Tsisipas antoi kelpo vastuksen, mutta kertoi jälkikäteen, että lähtö otteluun oli kaukana optimaalisesta.

Stefanos Tsisipas kertoi ottelun jälkeen, että oli saanut kuulla juuri sen alla, viisi minuuttia ennen alkua, että hänen isoäitinsä oli menehtynyt kotonaan Kreikan Ateenassa.

– Viisas nainen, jonka uskoa elämään, antamisen iloon ja toisten auttamiseen ei voi verrata kenenkään toiseen tapaamani ihmiseen,

– Elämässä ei ole kyse voittamisesta tai häviämisestä. Siinä on kyse siitä, että nauttii jokaisesta maan päällä viettämästään hetkestä, yksin tai muiden kanssa, Tsisipas kehui isänsä äitiä Instagramissaan.

Tsisipas oli ensi kertaa urallaan Grand Slam -turnauksen finaalissa ja tarjosi haasteista huolimatta tiukan kamppailun turnauksen voittajalle, Serbian Novak Djokovicille. Ottelu päättyi lopulta erälukemin 3-2 ja turnauksesta saamiensa ATP-rankingpisteiden avulla Tsisipas nousi ATP-rankinglistalla neljänneksi. Djokovic jatkaa edelleen listaykkösenä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis