Seuraa meitä:

Kamppailulajit

Edis Tatlilla huikea mahdollisuus iskeä suomalaista nyrkkeilyhistoriaa

Edis Tatli
AOP

Edis Tatli pääsee tavoittelemaan uransa kolmatta kevyen sarjan Euroopan mestaruutta elokuussa Savonlinnassa. Vastaan asettuu italialainen Gianluca Ceglia.

Suomen nykynyrkkeilijöiden tähtikaartiin kuuluva Edis Tatli on innoissaan kohtaamisestaan Gianluca Ceglian kanssa. Tatlilla on mahdollisuus napata kolmas Euroopan mestaruutensa, saavutus johon yksikään suomalainen ei ole vielä yltänyt. Tatlin saavutusluettelo on muutenkin komeaa katsottavaa. Hän on voittanut ammattilaisuransa 35 ottelusta 32 ja hävinnyt vain kolme.

– Olisi mahtavaa tehdä historiaa. Aion antaa kaikkeni kehässä. Ottelen aivan yhtä nälkäisellä asenteella kuin silloin, kun tavoittelin EM-vyötä ensimmäisen kerran, Tatli hehkuttaa Helsingin Sanomien haastattelussa.

Vastaan asettuva Ceglian on kovan luokan tekijä. Italialaisella on vyöllään ammattilaisena niin Italian kuin Euroopan Unionin alueenkin mestaruus. 31-vuotias kokenut iskijä on otellut ammattilaisena jo vuodesta 2009. Tatlilla on myös selvä näkemys tulevasta vastustajastaan.

– Ceglia vaikuttaa perusitalialaiselta nyrkkeilijältä. He ovat monesti kovakuntoisia ja sitkeitä kavereita, jotka taistelevat loppuun asti. Sen sijaan teknisesti he eivät ole välttämättä ihan huippuluokkaa, Tatli arvioi tulevaa.

Tatlin ja Ceglian titteliottelu isketään Savonlinnassa 14.8.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Kamppailulajit