Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Lisää vetäytymisiä Wimbledonista – myös Osaka jättää turnauksen väliin

Naomi Osaka
AOP

Naisten maailmanlistan kakkonen, Japanin Naomi Osaka on ilmoittanut vetäytyvänsä Wimbledonin tennisturnauksesta. Wimbledon järjestetään vuoden tauon jälkeen Lontoossa 28.6.-11.7. Se on kauden kolmas grand slam -turnaus ja niistä ainoa, joka pelataan ruoholla.

Vaikka Osaka jättää Wimbledonin väliin, nähdään japanilainen kuitenkin Tokion olympialaisissa, pelaajan kotikisoissa. Olympialaiset alkavat vain kaksi viikkoa Wimbledonin päättymisen jälkeen.

“Naomi ei pelaa tänä vuonna Wimbledonissa. Hän viettää vapaa-aikaa ystävien ja perheensä kanssa. Hän tulee olemaan valmiina olympialaisia varten ja on innoissaan siitä, että saa pelata japanilaisten faniensa edessä” Osakan julkaisemassa tiedotteessa ilmoitettiin.

Nelinkertainen grand slam -voittaja kohautti aikaisemmin kesällä ilmoittaessaan jättävänsä kaikki mediavelvollisuutensa väliin Ranskan avoimissa. Osakalle napsahti tapahtumasta suuri sakko, ja kohun seurauksena japanilainen päätti vetäytyä koko turnauksesta, vaikka oli jo voittanut ensimmäisen ottelunsa.

Syyksi median välttelyyn Osaka kertoi median vaikutuksen mielenterveyteen ja tähden kärsimät mielenterveysongelmat. Osakan mukaan hän on kärsinyt masennuksesta aina vuoden 2018 US Openin voitostaan lähtien. Vaikka grand slam -turnaukset eivät suhtautuneet ilmoitukseen suopeasti, on japanilainen saanut paljon tukea muilta tennispelaajilta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis