Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Shokkiuutinen! Nadal vetäytyy Wimbledonista ja olympialaisista

Nadal vuoden 2019 Wimbledonissa. Espanjalainen vetäytyy tämän vuoden turnauksesta
AOP

Maailmanlistan kolmonen, Espanjan Rafael Nadal on ilmoittanut vetäytyvänsä sekä Wimbledonista että Tokion olympialaisista. Nadal ilmoitti vetäytymisestään sosiaalisen median kanavissaan torstaina.

Rafael Nadalin kausi on ollut vaihteleva. Massakautena hän juhli masters-tason Internazionali BNL d’Italia -turnauksen voittoa, ja eteni viime viikolla Ranskan avoimissa aina välieriin asti. Välierissä espanjalainen kuitenkin hävisi tulevalle mestarille, Serbian Novak Novak Đokovićille.

Vetäytymisen syyksi Nadal kertoo halun säästää omaa kroppaansa ja siten uran pidentäminen. 35-vuotias Nadal ei enää ole mikään nuori poika, ja kesän turnauksien kova tahti ottaa koville. Tauolla pyritään mitä luultavammin nostamaan mahdollisuuksia pärjätä US Openissa, joka pelataan elokuussa.

– Tämä ei koskaan ole helppo päätös, mutta kuunneltuani kehoani ja keskusteltuani tiimini kanssa ymmärrän, että tämä on oikea päätös, Nadal kommentoi Twitterissä.

– Tavoitteena on pidentää uraani ja jatkaa sitä, jonka tekeminen tekee minut onnelliseksi. Haluan kilpailla korkeimmalla mahdollisella tasolla ja taistella omien tavoitteideni eteen.

Nadal on kaksinkertainen mestari Wimbledonissa voitettuaan turnauksen vuosina 2008 ja 2010. Espanjalainen on osallistunut olympialaisiin kolmesti ja voittanut kaksi kultamitalia. Nadalin tilillä on kaksinpelni kulta Pekingistä vuodelta 2008 sekä nelinpelin kulta Feliciano Lopezin kanssa Riosta vuodelta 2016. Lisäksi Nadal on toiminut maansa lipunkantajana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis