Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

MTV: Ranskan F1 GP:n radalla edelleen vanha tuttu ongelma – Tallit hiilenä, kilpailujohtaja kuittasi takaisin

Valtteri Bottas Ranskan GP
AOP

Kuluvana viikonloppuna F1-sirkus jatkaa kiertuettaan Ranskan GP:llä. Parranpärinää on aiheuttanut vanha tuttu riesa jo usean vuoden ajalta: radan varrella sijaitsevat ajohidasteet.

Le Castelletissa sijaitseva Circuit Paul Ricard kuuluu F1-sarjan pitkäikäisimpiin ratoihin. Rata rakennettiin vuonna 1969 ja sillä ajettiin F1-osakilpailuja vuosina 1970-1990, kunnes Ranskan GP siirrettiin Magny-Coursin moottoriradalle.

Rata on ollut uudestaan F1-kalenterissa vuodesta 2018, joten ajohidasteiden aiheuttamat ongelmat eivät tule kenellekään uutena tietona, mutta keskustelu niistä virisi uudestaan tänä kisaviikonloppuna.

Tämän vuoden kisaviikonloppuna niin Valtteri Bottas kuin Max Verstappenkin ovat jo ehtineet teloa autoaan hidasteisiin ja Mercedeksen F1-talli oli jo yhteydessä Bottaksen tilanteen jälkeen kilpailujohtoon. Red Bullin urheilujohtaja Jonathan Wheatley oli puolestaan valittanut tilanteesta kilpailujohtaja Michael Masille.

– Tiedämme, että nämä autot käyttävät erilaisia alueita. Nythän he eivät mene pitkillä vedoilla lähellekään niitä. Rangaistus leveäksi menemisestä, mikä voi olla myös ajanhukkaa, voi olla 100000 puntaa, Wheatley manasi.

Masilla oli puolestaan melko jäätävä kuittaus hidasteista.

– Ne olivat siellä itse asiassa jo vuonna 2019. Luulen, että olen kuullut myös tarpeeksi tallipäälliköiden ja kuljettajien vaatimuksia fyysisistä esteistä, Masi tylytti.

Lähde: MTV

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1