Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Formula 1

Esteban Oconille kolmen vuoden jatkosopimus – onko Mercedes jo tehnyt valintansa?

Esteban Ocon jatkosopimukseen
AOP

Esteban Ocon on solminut peräti kolmen vuoden jatkosopimuksen Alpine F1 Teamin kanssa. Uusi sopimus pitää ranskalaisen tallissa kauden 2024 loppuun asti.

– Olen innoissani jatkosopimuksesta ja on fantastista, kun tulevaisuuteni Alpinella on turvattu, Ocon kommentoi.

Oconia vietiin toissa kauden varikkohuhuissa Mercedekselle Valtteri Bottaksen paikalle. Ocon solmi tuolloin kuitenkin kahden vuoden sopimuksen Renaultille, joka vaihtoi sittemmin nimensä Alpine F1 Teamiksi.

Mercedeksen ruletin kannalta uutinen on mielenkiintoinen. George Russelin siirtymistä Bottaksen paikalle on huhuiltu jo viime kaudesta alkaen. Niin Bottas, Russell kuin Mercedeskin ovat kertoneet, ettei neuvotteluja ole vielä aloitettu.

Oconin pitkä jatkosopimus tuleekin yllättävään aikaan. Mercedeksen huippupaikka on virallisesti vielä auki, mutta parasta ikäänsä kuljettajana lähestyvä Ocon sitoi itsensä kolmeksi vuodeksi talliin, jossa mestaruudesta taisteleminen ei ole realistista. Kunnianhimoiselle kuljettajalle kolme vuotta keskikastissa on pitkä aika – ellei Ocon tiedä tien kuumemmille paikoille olevan tukossa.

Olisiko Mercedes jo tehnyt valintansa ensikauden kuljettajista? Tämän kysymyksen ympärillä käydään varmasti keskustelua tulevien kilpailujen yhteydessä.

F1 kausi jatkuu tulevana viikonloppuna Oconin kotikilpailulla Paul Ricardin radalla. Max Verstappen johtaa MM-sarjaa neljän pisteen erolla Lewis Hamiltoniin. Bottas on pisteissä vasta kuudentena ja kaipaa kipeästi onnistumisia, jos meinaa uusia sopimuksensa Mercedekselle.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1