Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Muut

Poliisi sai kiinni pyöräilyn Tour de Francen joukkokolarin aiheuttaneen naisen

Tour de France kolari
AOP

Pyöräilyn Tour de Francen tämän vuoden avausetapilla nähtiin valtava joukkokolari, jossa iso osa pyöräilijöistä kaatui ja moni joutui paikkailemaan vammojaan ja jopa keskeyttämään. Kolarin kylttinsä kanssa aiheuttanut nainen on nyt saatu pidätettyä ja häntä odottavat vakavat seuraamukset.

Nainen oli ilmoittautunut keskiviikkona iltapäivällä Landerneaun santarmiasemalle ja poliisi oli pidättänyt hänet. Santarmin tiedote kertoi, että naista oltiin jahdattu intensiivisesti.

– Teimme siitä periaatekysymyksen. Holtittomuudellaan hän sai meidät näyttämään epäpäteviltä ja kykenemättömiltä varmistamaan tietä. Voin kertoa teille, että Landerneaun kaverit olivat erittäin motivoituneita tunnistamaan hänet, tiedotteessa todetaan.

Katsojaa tullaan syyttämään tahattomista loukkaantumisista, joiden rangaistavuus on enintään kolme kuukautta rikkomusta kohden. Saksalaisen kilpailijan Jasha Sütterlinin (DSM-talli), joka joutui keskeyttämään onnettomuuden jälkeen, olisi tehtävä kirjallinen valitus huolimattomasta naisesta niin, että häntä uhkaisi enemmän kuin yksinkertainen sakko.

Naista uhkaa tällä hetkellä 1 500 euron sakko. Jos törmäyksessä loukannut Sütterlin tekee asiasta rikosilmoituksen, nainen voi saada kolmen kuukauden vankeustuomion.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut