Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Poliisi sai kiinni pyöräilyn Tour de Francen joukkokolarin aiheuttaneen naisen

Tour de France kolari
AOP

Pyöräilyn Tour de Francen tämän vuoden avausetapilla nähtiin valtava joukkokolari, jossa iso osa pyöräilijöistä kaatui ja moni joutui paikkailemaan vammojaan ja jopa keskeyttämään. Kolarin kylttinsä kanssa aiheuttanut nainen on nyt saatu pidätettyä ja häntä odottavat vakavat seuraamukset.

Nainen oli ilmoittautunut keskiviikkona iltapäivällä Landerneaun santarmiasemalle ja poliisi oli pidättänyt hänet. Santarmin tiedote kertoi, että naista oltiin jahdattu intensiivisesti.

– Teimme siitä periaatekysymyksen. Holtittomuudellaan hän sai meidät näyttämään epäpäteviltä ja kykenemättömiltä varmistamaan tietä. Voin kertoa teille, että Landerneaun kaverit olivat erittäin motivoituneita tunnistamaan hänet, tiedotteessa todetaan.

Katsojaa tullaan syyttämään tahattomista loukkaantumisista, joiden rangaistavuus on enintään kolme kuukautta rikkomusta kohden. Saksalaisen kilpailijan Jasha Sütterlinin (DSM-talli), joka joutui keskeyttämään onnettomuuden jälkeen, olisi tehtävä kirjallinen valitus huolimattomasta naisesta niin, että häntä uhkaisi enemmän kuin yksinkertainen sakko.

Naista uhkaa tällä hetkellä 1 500 euron sakko. Jos törmäyksessä loukannut Sütterlin tekee asiasta rikosilmoituksen, nainen voi saada kolmen kuukauden vankeustuomion.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut