Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Slovenialaisyllättäjä Matej Mohorič ykkönen Ranskan ympäriajon pisimmällä etapilla

Matej Mohorec ajoi voittoon Ranskan ympäriajon pisimmällä etapilla
AOP

Perjantaina nähtiin pisin etappi Ranskan ympäriajoissa 21 vuoteen. Slovenian Matej Mohorič ajoi etapilla ylivoimaiseen voittoon ja otti samalla uransa ensimmäisen etappivoiton Ranskan ympäriajossa. Lähes 250 kilometrin reitti kulki Vierzonista Le Creusot’hon.

Bahrain Victorious -tallin Mohorič on nyt onnistunut etappivoittoon kaikissa suurissa etappiajoissa voitettuaan etapin La Vueltassa vuonna 2017 ja Giro D’Italiassa vuotta myöhemmin. 249 kilometrin etappi sujui 26-vuotiaalta slovenialaiselta viidessä ja puolessa tunnissa.

Voiton jälkeen Mohorič kuvaili päivän olleen koko hänen uransa paras:

– Tämä on ehdottomasti urani paras päivä. Olen voittanut etappeja muissa suurissa etappiajoissa, ja ne ovat aina olleet kisojen pisimpiä etappeja – niiden kestävyysvaatimukset soveltuvat ominaisuuksilleni.

Etapille lähti 177 pyöräilijää, joista 29 erottautui omaksi joukokseen 40 kilometrin jälkeen. Myös kisan johtaja, hollantilainen Mathieu van der Poel, oli mukana ryhmässä. Hollantilainen on edelleen kisan johdossa seitsemän etapin jälkeen.

Myös muut slovenialaiset olivat etapin keskipisteessä. Suuriin voittajasuosikkeihin kuuluva Tadej Pogačar on edelleen mukana voittajataistossa viidennellä sijalla. Yksi koko Ranskan ympäriajon ennakkosuosikeista Primož Roglič puolestaan menetti liikaa aikaa etapin nousuissa ja jäi kärkiporukasta. Ennakkosuosikkeihin kuulunut Roglič tuskin kilpailee enää kokonaiskilpailun voitosta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut