Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Sekä ennakkosuosikki että kisan johtaja jättävät Ranskan ympäriajon kesken

Ennakkosuosikki Primoz Roglic jätti Ranskan ympäriajon kesken
AOP

Sekä Slovenian Primož Roglič että Hollannin Mathieu van der Poel jättivät Ranskan ympäriajon kesken lauantaina. Pyöräilijät eivät startanneet ympäriajon 9. etapille sunnuntaina.

Viime vuonna toiseksi sijoittunut Roglič oli yksi tämän vuoden suurimpia ennakkosuosikkeja. Slovenialaisen menestyksestä kertoo kaksi kokonaisvoittoa Espanjan ympäriajosta. Jumo Visma -tallia edustava Roglič aloitti kaksi ensimmäistä etappia mallikkaasti. Kolmannella slovenialainen kuitenkin kaatui useaan otteeseen, jolloin jäi kärjestä jälkeen.

Kaatumisen seurauksena oli myös useita mustelmia. Lauantain etapin jälkeen slovenialainen oli jäänyt kärjestä jo yli 35 minuuttia.

– Teimme päätöksen yhdessä joukkueen kanssa, ei ole mitään järkeä jatkaa. Yritämme toipua ja keskittyä uusiin tavoitteisiin, Roglič sanoi lehdistötiedotteessa.

– Kolmannen etapin onnettomuuden jälkeen en uskonut, että se johtaisi keskeytykseeni. Muutaman päivän jälkeen huomasin, ettei toipumiseni etene. Minulla oli huonoja tuntemuksia etapin jälkeisinä päivinä. Pitkät ja rankat etapit vaativat veronsa. Roglič sanaili

Myös lauantaihin asti kisaa johtanut Hollannin Mathieu van der Poel päätti jättää leikin kesken. Van der Poel keskittyy olympialaisiin, jossa hänen tavoitteena on voittaa mitali maastopyöräilystä.

Omien sanojensa mukaan van der Poel ei olisi pystynyt ajamaan koko etappiajoa loppuun asti koronarajoituksista johtuen. Tästä syystä Alpecin–Fenix-tallin pyöräilijä päätti joukkueensa kanssa vetäytyä kisasta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut