Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Golfpiste: Eteläkorealaisgolfarit Sung-jae ja Si-woo jättävät Open Championshipin väliin olympialaisten vuoksi

Im Sung-jae golf Etelä-Korea
AOP

Etelä-Korean golfin kärkinimiin kuuluvat Im Sung-jae (maailmanrankingin 27.) ja Kim Si-woo (50.) jättävät ensi viikolla alkavan golfin major-turnauksen Open Championshipin väliin Isossa-Britanniassa keskittyäkseen Tokion kesäolympialaisiin. Taustasyynä on miesten halu välttää Etelä-Korean armejian asepalvelus.

Pisimmillään kaksi vuotta kestävä varusmiespalvelus on Im Sung-jaen ja Kim Si-woon kotimaassa Etelä-Koreassa pakollinen kaikille 18-28-vuotiaille miehille. Kumpikaan ei ole asevelvollisuutta suorittanut, mutta sen välttämiseksi tarjolla on yksi takaportti: palkintokoroke. Olympiamitalin voittaneet saavat halutessaan Etelä-Koreassa automaattisen vapautuksen armeijasta.

Kahden vuoden tauko lajista saattaisi olla huipputasolla koko uraa ajatellen kohtalokas, joten parivaljakko haluaa laittaa nyt kaiken likoon menestyksensä puolesta Tokion kesäolympialaisissa. Varoittavana esimerkkinä on toiminut kaksinkertainen PGA Tour -voittaja ja Presidents Cup -pelaaja Bae Sang-moon, joka aloitti lähes kaksivuotisen asepalveluksensa marraskuussa 2015.

Paluunsa jälkeen maailmanlistalla parhaimmillaan sijalla 26 olleen Sang-moon esitykset kilpakentillä ovat olleet vaisuja, eikä rankingissa sijan 900 tuntumaan pudonnut pelaaja ole yltänyt PGA Tourilla kertaakaan top 10:een lähes neljään vuoteen.

Sung-jae voitti viime vuoden maaliskuussa ensimmäisen PGA Tour -kilpailunsa, Honda Classicin ja loppuvuodesta käydyssä Masters Tournamentissa hän oli kakkonen. Huhtikuun Mastersissa kärkitusinaan yltänyt Si-woo on voittanut Yhdysvaltain kiertueella kolme kilpailua, joista viimeisin tuli tammikuussa The American Expressissä. Upein saavutus on keväällä 2017 otetun Players Championshipin ykköstila.

Kaksikon poisjäänti Open Championshipistä koitui varapaikoilta mukaan päässeiden USA:n Keegan Bradleyn ja Argentiinan Emiliano Grillon onneksi. Myös Juvic Pagunsan ilmoitti hiljattain jättävänsä olympiavalmisteluidensa vuoksi Open Championshipin väliin.

Lähde: Golfpiste

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut