Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Yle: Pyöräilijä Lotta Henttala jättää olympialaiset väliin – Odottaa vauvaa

kilpapyöräily
AOP

Kilpapyöräilijä Lotta Henttala valittiin aiemmin tällä viikolla Suomen Tokion kesäolympialaisjoukkueeseen. Nyt Henttala kertoo jättävänsä kisat väliin, koska on raskaana.

Lotta Henttala kertoo, että sai tietää raskaudestaan sen jälkeen, kun hän toukokuussa kilpaili uuden Ceratizit-WNT Pro Cycling -tiiminsä kanssa Espanjassa. Etappikisa oli kiritykille muutenkin rankka vuoden kilpailutauon jälkeen. Huono olo vaivasi kahtena viimeisenä kisapäivänä, mutta Henttala ajatteli sen olevan vain väsymystä.

Yllätys oli melkoinen kun asioiden todellinen laita selvisi.

– Tulin kotiin, mutta paha olo vain jatkui. Joonas ehdotti, että tekisin raskaustestin, joka oli positiivinen. Aluksi se oli pieni shokki, Henttala kertoo ensireaktiostaan.

– Lähdin hakemaan apteekista toista raskaustestiä ajatuksella “ei voi pitää paikkansa”, Lotan puoliso, kilpapyöräilijä Joonas Henttala kertoo.

Lotta Henttala ei ole halunnut kertoa asiasta julkisuudessa aiemmin, koska raskauden alkuvaiheet ovat aina riskialtteinta aikaa.

– Sikiö on nyt 13-viikkoinen, joka on yleensä se hetki, kun voidaan sanoa kaiken olevan hyvin. Viime viikot ovat olleet pientä vuoristorataa, kun olen pitänyt tietoa sisälläni. Samalla tämä on iso yksityinen asia, jota ei heti haluaisi kertoa kaikille, nainen taustoittaa.

Onni kuitenkin kukoistaa nuoressa perheessä.

– Tunteet olivat onnellinen, iloinen ja hämmentynyt. Onnellisuus kuitenkin päällimmäisenä. Elämä tulee varmasti muuttumaan rajusti, mutta olemme kyllä onnellisia ja odotamme tulevaa, Joonas Henttala kertoo.

Lotta Henttala ei aio jättää pyöräilyä äitinäkään, päinvastoin.

– Pidän ovet vielä avoinna, mutta tilanne on vielä auki. Lähiaikoina minua tullaan näkemään pyörän päällä, vaikka ei kisoissa kylläkään. Pyöräily jatkuu jossakin muodossa varmasti, hän vakuuttaa.

Lähde: Yle

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut