Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Uusiseelantilainen rugbytähti Kenny Edwards pitkään pelikieltoon älyvapaasta tempustaan

Kenny Edwards rugby Uusi-Seelanti
AOP

Iso-Britannian Rugby Football Leaguessa Huddersfield Giantsissa pelaava hyökkääjä Kenny Edwards on tuomittu kymmenen ottelun pelikieltoon sormen työntämisestä vastustajan takapuoleen.

Kenny Edwardsin edustama Huddersfield Giants hävisi Catalan Dragonsille rumin lukemin 12-50 viime viikon torstaina. Dragonsin Sam Kasiano teki ottelussa valituksen tuomari Ben Thalerille, jossa hän syytti Edwardsia sormen työntämisestä takapuoleensa.

Rugby Football Leaguen ottelutapahtumien tarkastelupaneeli syytti Edwardsia F-luokan rikkomuksesta, joka on vakavin rikkomusluokka, joka paneelilla on käytössään. Syyte tuli muusta poikkeuksellisesta käyttäytymisestä ja se ohjattiin riippumattomaan tuomioistuimeen, joka antoi rangaistuksen viime keskiviikkoiltana pidetyn istunnon jälkeen.

Edwards tunnusti syyllisyytensä syytteeseen ja hänelle annettiin 500 punnan sakko ja kymmenen ottelun pelikielto. Kasiano puolestaan ​​haastoi yhden pelin pelikieltonsa, jonka hän sai saatuaan syytteen B-luokan rikkomuksesta Huddersfield-pelissä. Kasiano tunnusti syyllisyytensä rikkeeseen, mutta tuomioistuin sopi syytteen alentamisesta ja Kasiano välttyi pelikiellolta.

Edwardsin tapaus ei ole ainoa vastaava viime vuosina Rugby Football Leaguessa. Dragonsin Joel Tomkins sai kahdeksan ottelun pelikiellon vastaavasta rikkomuksesta viime vuonna, kun taas Tommy Makinson St Helensistä ja Warringtonin Tom Linehan asetettiin viideksi ja kahdeksaksi otteluksi pelikieltoihin vastustajien kiveksiin tarttumisesta.

Lähde: The Guardian

 

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut