Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Golfpiste: Finnish Tourin pro am -kisan huutokauppa keräsi 78 200 euroa hyväntekeväisyyteen

Mikko Korhonen golf
AOP

Ravintola Masussa Tampereella pidetyssä Eezy Open pro am -kilpailun huutokaupassa kerättiin varoja Mikko Korhosen ammattigolfrahasto The 59 Fundille sekä Golf Pirkkalan juniorityöhön.

Huutokauppa oli todellinen menestys, sillä illan aikana hyväntekeväisyyteen saatiin kerättyä peräti 78 200 euroa. Summa jaetaan puoliksi The 59 Fundin ja Golf Pirkkalan kesken, eli kumpikin sai 39 100 euroa.

Huutokaupassa oliva huudettavina muun muassa Washington Capitalsin maalitykin Aleksandr Ovetškinin maila, suomalaisten NHL-tähtien pelipaidat, tennisässä Henri Kontisen maila ja Teemu Selänteen Sotšin olympialaisten pelipaita. Eezy Open -golfkilpailun pro am -kilpailun huutokaupan veti urheiluvaikuttaja Aleksi Valavuori.

Ison työn pro amin taustalla tehnyt NHL-puolustaja Sami Vatanen oli mielissään päivän kulusta ja kokoon saadusta hyväntekeväisyyspotista. Vatanen oli kantanut huutokaupan osalta oman kortensa kekoon, sillä hän oli onnistunut keräämään NHL-kauden aikana melkoisen määrän huudettavaa tavaraa.

– Tuli kauden mittaan hankittua Carolinan ja Dallasin suomalaispelaajien pelipaidat tänne huudettavaksi, mutta kyllä tästä päivästä kuuluu kiitos ihan kaikille mukanaolijoille, Vatanen kiitteli.

The 59 Fund -ammattigolfrahaston perustaja Mikko Korhonen oli myös tyytyväinen hienosti sujuneesta huutokaupasta.

– Olen kiitollinen Eezy Openin järjestäjille Golf Pirkkalalle ja Sami Övermarkille huikeasta työstä. Erityiskiitos Vataselle, joka teki ison työn kerätessään huutokauppatuotteita mukaan. Timo Laineelle myös hatunnosto tapahtuman mahdollistamisesta. Ja luonnollisesti kaikille huutajille ja huutokauppatuotteiden lahjoittajille suuri kiitos tuestanne 59:n tarinaan, Korhonen iloitsi.

Korhonen kertoi myös The 59 Fundin tämän hetken tilanteesta. Käynnissä on kolmas toimintavuosi ja erilaisia tukikampanjoita on laajasti käynnissä.

– Suomalainen keittiövälinemerkki Heirol, muun muassa, haluaa tukea meitä ja lahjoittaa kesän aikana myydyistä Mikko Korhosen Parhaat -tuotteista seitsemän prosenttia rahaston toimintaan. Nöyrin mielin ja onnellisena, kiitos kaikille rahaston tarinassa mukana jo olleille, Korhonen ylistää tukijoita.

Lähde: Golfpiste

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut