Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Golfpiste: Golfin Open Championshipissä lisää poisjääntejä – Entinen major-voittaja sisään

Kevin Na USA golf
AOP

Iso-Britanniassa sunnuntaina alkava golfin Open Championship on kohdannut jo erinäisiä vastoinkäymisiä osallistujien kanssa. Tiukat matkustusrajoitukset ja muut ongelmat ovat karsineet osallistujia, viimeisimpinä pois jäivät Kevin Na ja Cameron Davis.

37-vuotias yhdysvaltalainen Kevin Na on golfin maailmanlistalla sijalla 40. Na ilmoitti torstaina jäävänsä pois Open Championshipistä Iso-Britannian matkustusrajoitusten vuoksi.

– Se oli raskas, mutta paras ratkaisu itseni ja perheeni kannalta jättää kilpailu väliin. Mutta aion palata ensi vuonna. Kyseessä on yksi suosikkiviikoistani, ja haluaisin kovasti saada Claret Jugin haltuuni jonain päivänä, Na kertoi tiedotteessaan.

Maailmanlistalla sijalla 67 majaileva 26-vuotias australialainen Cameron Davis haluaisi osallistua uransa toiseen Open Championshipiin, mutta hän ei puolestaan voi matkustaa Iso-Britanniaan.

Viime syyskuussa avioitunut Davis, 26, aloitti vihkimisensä jälkeen USA:n green card -prosessin, mikä tekee toteutuessaan maasta lähtemisen ja sinne palaamisen helpommaksi. Davis joutuu pysyttelemään mainitun prosessin aikana Yhdysvalloissa, joten hän ei voinut edes harkita lähtöä kauden viimeiseen major-kilpailuun.

Kun Na ja Davis jäivät kilpailusta sivuun, sai seuraavana jonossa ollut Martin Kaymer paikan Open Championshipiin. Kaymer on kaksinkertainen major-voittaja ja vuoden 2012 Ryder Cupin voittaja. Maailmanlistalla saksalainen on sijalla 79.

Aktiivisista pelaajista Open Championshipin jättävät Nan ja Davisin lisäksi ainakin Charles Howell III, Im Sung-jae, Shugo Imahara, Kim Joo-Hyung, Kim Si-woo, Bernhard Langer, Juvic Pagunsan ja John Daly.

Seuraavina varalistalta paikkaa Open Championshipiin odottavat Englannin Andy Sullivan, Ranskan Antoine Rozner ja USA:n Troy Merritt.

Lähde: Golfpiste

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut