Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

MTV: Tunnettu kehonrakentaja Noel Deyzel tunnusti steroidien käytön

kehonrakennus
AOP

Tunnettu eteläafrikkalainen kehonrakentaja Noel Deyzel myönsi avoimesti käyttävänsä steroideja taannoin julkaisemallaan YouTube-videollaan. Samalla hän arvosteli kovasanaisesti monia kanssaurheilijoitaan siitä, että he peittelevät steroidien käyttöään.

36-vuotias Noel Deyzel on huomioinut, että nuoret olivat saaneet vääränlaisia vaikutteita tai jäivät vaille neuvoja. Hän katsoo, että sillä voi olla seuraajien terveydelle haitallisia vaikutuksia, jos fitness-vaikuttajat jatkavat totuuden peittelyä tai käyttävät alustaansa myydäkseen steroideja tietämättömille.

– On liian yleistä nähdä valheita, kun myydään treeni- ja ruokavalio-ohjelmia tai jopa lisäravinteita. Ja kun nämä aloittelijat ostavat tai noudattavat näitä neuvoja, ne eivät suurimman osan ajasta toimi kuten odotetaaan. Liian monet vaikuttajat jahtaavat rahaa ja hyötyä haavoittuvuudesta, mies tylyttää.

Deyzel ei kerro tarkkoja yksityiskohtia omasta steroidien käytöstään, mutta ei myöskään peittele sitä millään lailla.

– Ei, en paljasta, millaista kuuria minä käytän, koska minulla on suuri nuorempi yleisö ja viimeinen juttu, mitä haluan, on se, että kukaan heistä kärsii jostain minun sanomastani. Olen nähnyt ihmisiä mainostamassa steroidikuureja nuoremmille yleisöille TikTokissa, ja se ei vain ole ok, hän painottaa.

Eteläafrikkalainen painottaa huolellisuutta.

– Ole tarkkaavainen siitä, ketä seuraat, ja huolellinen, kenen annat vaikuttaa sinuun.

Lähde: MTV

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut