Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Novak Djokovic Wimbledonin finaaliin: “Tulemme näkemään häneltä paljon tulevaisuudessa”

Novak Djokovic venyy Wimbledonissa.
AOP

Tenniksen kauden kolmas Grand Slam turnaus on saanut miesten puolella toisenkin finalistin, kun maailmanlistan kärkinimi Serbian Novak Djokovic kaatoi Kanadan Denis Shapovalovin 3-0 (7-6, 7-5, 7-5) -lukemin.

Djokovic kohtaa Wimbledonin finaalissa sunnuntaina italialaisen Matteo Berrettinin, joka kaatoi aiemmin perjantaina omassa välierässään Puolan Hubert Hurkazcin erin 3-1.

Vaikka numeroiden valossa Djokovic voitti Shapovalovin pystyyn, niin peli oli äärimmäisen tiukka. Ensimmäisessä erässä Shapovalov pääsi syöttämään 5-4 -tilanteessa erää itselleen, mutta menetti syöttönsä ja lopulta taipui tiebreakin kautta.

Toisessa erässä Shapovalov sai erän neljännessä ja kuudennessa pelissä yhteensä viisi murtopalloa, mutta ei onnistunut murtamaan toistamiseen ottelussa Djokovicia. Serbialainen sai erän ainoan murtopallonsa kanadalaisen kuudennessa syöttövuorossa 5-5 -tilanteessa ja Djokovic onnistui nappaaman murron, ja pääsi syöttämään erän itselleen.

Kolmannessa erässä Shapovalov sai jälleen kolme murtopalloa Djokovicin ensimmäisessä syöttövuorossa, mutta ei onnistunut käyttämään näitä hyödykseen. Lopulta serbialainen mursi kanalaisen jälleen 5-5 -tilanteessa ja pääsi syöttämään ottelun nimiinsä.

– Haluan antaa Denisille suuret suosionosoitukset tästä ottelusta ja siitä, mitä hän on esittänyt täällä Wimbledonissa ja tenniskentillä viimeisten viikkojen aikana. Tämä oli hänen ensimmäinen Grand Slam -välierä ja voitte kaikki nähdä, että se on ollut tunteikas hänelle. Tulemme näkemään häneltä paljon tulevaisuudessa, kehui Djokovic vastustajaansa ottelun jälkeen.

Sunnuntaisessa finaalissa Djokovicilla on mahdollisuus voittaa uransa 20. Grand Slam titteli.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis