Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Ashleigh Barty valloitti Wimbledonin

Ashleigh Barty voitti uransa toisen Grand Slamin.
AOP

Australialainen maailmanlistan ykkösnimi Ashleigh Barty valloitti ensimmäistä kertaa urallaan Wimbledonin. Barty kukisti äärimmäisen viihdyttävässä tennisfinaalissa Tshekin Karolina Pliskovan erin 2-1 (6-3, 6-7, 6-3). Bartylle tämä oli hänen uransa toinen Grand Slam voitto. Pliskovalle tämä oli uran toinen Grand Slam -finaali, mutta molemmat ovat päättyneet tappioihin.

Tämän vuoden naisten kaksinpelin finaali oli ensimmäinen sitten vuoden 2012, joka meni kolmanteen erään. Tuolloin yhdysvaltain Serena Williams kaatoi finaalissa puolalaisen Agnieszka Radwanskan 2-1 -erin.

25-vuotias Barty oli läpi turnauksen äärettömän vahvassa vireessä ja onnistui ottamaan uransa toisen mestaruuden todella vahvalla pelillä. Suurin ero pelaajien välille tuli virheissä. Vaikka pitkä tshekkipelaaja löi todella monta hienoa kämmenohitusta, niin Barty teki vähemmän virheitä.

Ensimmäisessä erässä Pliskova menetti kolme ensimmästä syöttöään, mutta onnistui murtamaan Bartyn kolmannen ja neljännen syöttövuoron. Lopulta erän alkuun otetut murrot riittivät erävoittoon.

Toisen erän alussa Pliskova menetti toisen syöttönsä ja Barty pääsi hallitsemaan ottelun kulkua johtoasemasta. Erän kuudennessa pelissä Pliskova kuitenkin mursi australialaisen nollille ja tasoittaen erän.

5-5 -tilanteessa Pliskova menetti toistamiseen erässä syöttönsä ja Bartylle tarjoutui mahdollisuus syöttää ottelu nimiinsä, mutta tshekkiläinen mursi takaisin, ja ratkaisu haettiin tiebreakista. Tiebreak oli Pliskovan näytöstä ja lopulta erä päättyi Bartyn kaksoisvirheeseen.

Kolmannen erän alussa australialainen piti ensin oman syöttönsä ja mursi perään tshekkiläisen syötön johon tarvitsi kaksi murtopalloa. Tätä johtoa ei maailman kärkinainen enää päästänyt käsistään, vaan marssi tyylikkäästi voittoon pitämällä erän loput syöttönsä. Pliskovalla oli Bartyn syöttäessä ottelua nimiinsä yksi murtopallo, mutta rystyohitusyritys meni vain niukasti leveäksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis