Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Purola voittoon omassa EM-välierässään – Nämä suomalaiset nähdään tänään finaaleissa

Samuel Purola 200m EM-finaaliin
AOP

Yleisurheilun alle 23-vuotiaiden EM-kisat ovat täydessä käynnissä Tallinnassa ja tänään on todellinen suomalaispäivä. Viivi Lehikoinen kilpailee naisten 400 metrin aitajuoksun finaalissa, Kiira Väänänen moukarissa, Mette Baas naisten 400 metrillä ja Jessica Kähärä korkeushypyssä.

Oman urakkansa on jo aloittanut vauhdikkaasti Samuel Purola, joka juoksi kovassa vastatuulessa oman 200m välieränsä voittoon ajalla 21,27. Tuulimittari näytti lähdön aikana jopa 2,6 metriä sekunnissa vastaista tuulta, joten paremmilla tuuliolosuhteilla odotettavissa on paljon kovempi aika illalla juostavassa finaalissa.

Purola oli aikavertailussa seitsemäs, mutta ajat eivät ole täysin vertialukelpoisia, sillä ensimmäinen välierä juostiin tuulettomissa olosuhteissa. Nopeimmalla ajalla finaaliin selvisi Sveitsin William Reias, joka juoksi kauden parhaansa 20,57. Miesten 200m finaali juostaan tänään kello 20:55 suomen aikaa.

Emilia Kangas aloitti niin ikään urakkansa jo päivällä. Kangas joutui kuitenkin pettymään, sillä hän jäi kokonaan ilman tulosta naisten kuulakarsinnassa.

Seuraa näitä suomalaisia tänään:
Viivi Lehikoinen, 400m aidat: 16:25
Kiira Väänänen, moukari: 17:40
Mette Baas, 400m: 18:15
Jessica Kähärä, korkeus: 18:40
Samuel Purola, 200m: 20:55

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Yleisurheilu