Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Yleisurheilu

Viivi Lehikoisen uusi ennätys riitti nuorten EM-kisoissa nelossijaan

Viivi Lehikoinen aitoi 4. sijalle nuorten EM-kisoissa
AOP

Viivi Lehikoinen jäi neljänneksi 400 metrin aidoissa alle 23-vuotiaiden yleisurheilun EM-kisoissa. Mestaruuteen juoksi Slovakian Emma Zapletalová, hopealle Espanjan Sara Gallego ja pronssille Sveitsin Yasmin Giger. Äärimmäisen kovatasoisessa kisassa Lehikoinen ylsi uuteen ennätykseensä 55,42.

– Jäi tosi kaksijakoiset fiilikset, kun tekee kovan ennätysparannuksen ja silti on neljäs. En oikein tiedä, mitä ajattelisin. En varmaan pettynyt ole, mutta ihmetyttää vaan, Lehikoinen sanoi, Lehtinen kommentoi juoksuan Yleisurheiluliiton tiedotteessa.

Kisa oli todella kovatasoinen, sillä koko neljän kärki ylsi omiin ennätyksiinsä. Lehikoisen ennätys parani yli kolme sadasosaa. Voittaja Zapletalová juoksi Slovakian ennätyksen ja kisaennätyksen ajalla 54,28. Myös Espanjan Gallego juoksi maansa ennätyksen ja Giger alle 23-vuotiaiden Sveitsin ennätyksen.

Viivi Lehikoinen oli ennakkoasetelmissa yksi suurimmista mitalisuosikeita. Lehikoinen juoksi sekä alku- että välierissä suvereeniin voittoon omassa erässään ja juoksu kulki helponnäköisesti.

Lehikoisen kausi on ollut onnistunut, sillä Tallinnassa nähtiin jo neljäs ennätysparannus. Entinen ennätys oli kesäkuussa Genevessä juostu 55,77. Nykyinen ennätys on alle 23-vuotiaiden Suomen ennätys ja myös Suomen kolmanneksi paras aika.

Seuraavan kerran HIFK:n aituri kilpailee vasta Tokion olympialaisten alkuerissä.

– Tässä kerkiää nyt pari viikkoa lepäillä ja treenailla ja totutella sitten aikaeroon, Lehikoinen kommentoi.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu