Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Face Time Bourbon lähtee Next Directionin ulkopuolelta St. Michel -ajoon

Face Time Bourbon
AOP

Monilla mittareilla maailman paras ravihevonen ranskalaisori Face Time Bourbon nähdään jälleen Suomessa. Sebastien Guaraton valmentama kuusi vuotias ranskalainen tavoittelee Mikkelissä sunnuntaina 80 tuhannen euron ykköspalkintoa legendaarisessa St. Michel -ajossa.

Guaraton valmennettava sai Mikkeliin radan numero seitsemän. Hevosen sisäpuolelta lähtee numerolla neljä Iikka Nurmosen ohjastama rataennätyksen (08,9) haltija ja hallitseva St. Michel -ajon voittaja Next Direction ja numerolla viisi Gabriele Gelorminin ohjastama ranskalainen Billie de Montfort, joka on myös Guaraton valmennustallista.

Edellisen ja toistaiseksi ainoan kerran Face Time Bourbon on kilpailut Suomessa kaksi vuotta sitten, kun hevonen voitti Vermossa ajetun nelivuotiaiden UET Grand Prixin. Tuolloin valmentaja Guaratolta kysyttiin ennen starttia, että mitä hän odottaa hevoselta jouksusta, niin vastaus oli selkeä: “Voittoa. Tämä voittaa 100% varmuudella”.

Face Time Bourbon on urallaan kilpaillut 37 kertaa ja voittanut kisoista 31. Toiseksi hevonen on jäänyt vain viisi kertaa ja hevonen on tienannut omistajilleen urallaan 2,9 miljoonaa euroa. Vuonna 2021 Face Time Bourbon on nähty radalla viisi kertaa ja näistä neljä on päättynyt voittoon sekä yksi kakkostilaan.

Edellinen kakkostila tuli Pariisin Vincennesin radalla, kun Prix de Francen -kisassa Delia de Pommareux puristi Björn Goopin ohjastaman hevosen ohi kisassa, jossa oli 100 tuhannen euron ykköspalkinto. Tämän jälkeen ruotsalainen ohjastaja ei ole enää hevosta ajanut, sillä omistaja Antonio Somma menetti malttinsa. Somman mukaan Face Time Bourbon on hävinnyt aina Goopin huonojen ajosuositusten takia eikä hevosen huonoutta.

Kahdessa edellisessä startissa ja Mikkelissä hevosta ohjastaa Eric Raffin.

St. Michel -ajo on sunnuntain ohjelmassa 11. lähtö ja se starttaa noin kello 16.30.

St. Michelin lähtöjärjestys

1 – Vitruvio, Alessandro Gocciadoro
2 – Evaluate, Santtu Raita
3 – Seismic Wave, Hannu Torvinen
4 – Next Direction, Iikka Nurmonen
5 – Billie de Montfort, Gabriele Gelormini
6 – Run For Royalty, Pekka Korpi
7 – Face Time Bourbon, Eric Raffin
8 – Grainfield Aiden, Hannu-Pekka Korpi

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut