Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Chris Paul vedonlyöntiyhtiöiden suosikki NBA:n finaalien MVP:ksi

Chris Paul
AOP

Koripalloliiga NBA:n finaalit ovat parhaillaan käynnissä. Phoenix Suns johtaa ottelusarjaa Milwaukee Bucksia vastaan voitoin 2-1 ja ottelusarjan neljäs ottelu käydään Bucksin kotiparketilla.

Ennen neljättä finaaliottelua vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat erilaisia kertoimia ottelusarjan kulusta ja yksi kohde on NBA:n finaalien arvokkaimmaksi pelaajaksi valittava pelaaja.

Tällä hetkellä pienin kerroin on koronastakin kesken pudotuspelien kärsineellä Sunsin Chris Paulilla. Kakkossuosikki on Bucksin supertähti Giannis Antetokounmpo ja kolmossuosikki Sunsin takamies Devin Booker.

Paulin voittaessa ja hänen voittoaan pelaamalla saa rahat takaisin lähes puolitoista kertaisena. Kreikkalaiseen Antetokounmpoon sijoittamalla saa kolmikertaisena rahansa takaisin mikäli Bucksin tähti voittaa kyseisen palkinnon. Bookeria pelaamalla ja Bookerin voittaessa rahat palautuu takaisin yli kymmenkertaisena.

Lähtökohtaisesti tässä kisassa ei ole kuin kaksi mahdollista vaihtoehtoa ja se pelaaja tämän palkinnon voittaa kumman joukkue nostaa mestaruuspalkintoa.

NBA:n finaalit jatkuvat Milwaukeessa varhain torstai-aamuna Suomen aikaa. Ottelusarjan viides peli pelataan Phoenixissa sunnuntai-aamuna Suomen aikaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo