Seuraa meitä:

Yleisurheilu

Saga Vanniselle erinomainen alku EM-seitsenotteluun – mukana voittokamppailussa

Saga Vanninen johtaa alle 20-vuotiaiden EM-kisojen seitsenottelua avauspäivän jälkeen
AOP

Seitsenottelija Saga Vanninen on ottanut erinomaisen startin alle 20-vuotiaiden EM-kisoissa. Tampereen Pyrintöä edustava ottelija on avauspäivän jälkeen ensimmäisenä pisteillä 3751. Vanninen on hyvässä ennätysvauhdissa. Neea Käyhkö on sijalla kahdeksan omilla ennätyspisteillään, 3288.

Vanninen on avauspäivän jälkeen 60 pistettä edellä omaa ennätyssarjaansa, joka on myös alle 20-vuotiaiden Suomen ennätys. Takareisivaivasta huolimatta Vanninen onnistui parantamaan ennätyksiään useassa lajissa.

– Keväällä oli yksi hyvä treenijakso, mutta nyt ei ole oikein päässyt juoksemaan, joten siihen nähden ihan hyvin, Vanninen kommentoi vaatimattomasti avauspäivää Urheiluliiton tiedotteessa.

Ensimmäisessä lajissa, 100 metrin aidoissa, Vanninen juoksi oman ennätyksensä 13,55 ja otti haltuunsa kisan ykköspaikan 1043 pisteellä.

Korkeushypyssä Vanninen hyppäsi sentin päähän omasta ennätyksestään. Vanninen sijoittui toiseksi tuloksella 178 cm ja keräsi 953 pistettä

Kuulantyöntö on Vannisen parhaita lajeja, mikä näkyi myös tuloksissa: ensimmäinen sija irtosi huipputuloksella 14,90. Paras kilpasisko jäi Vannisesta lähes kaksi metriä. Pisteitä huipputyönnöstä Vanninen keräsi 2850.

200 metrillä Vanninen ei pystynyt ennätykseensä, mutta juoksi matkan kelpoaikaan 24,85.

Myös Savonlinnan Rientoa edustava Neea Käyhkö onnistui erinomaisesti. Kaikki päivän tulokset olivat parempia kuin Käyhkön ennätyssarjassa. Kuulassa ja 200 metrillä Käyhkö venyi omiin ennätyksiinsä.

Ottelu jatkuu perjantaina pituushypyllä, keihäänheitolla ja 800 metrin juoksulla. Ehjällä ottelulla ja hyvillä perustuloksilla pitäisi Vannisen yltää omaan ennätykseensä ja EM-kultaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Yleisurheilu