Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Đoković mukaan Tokioon – ”Varasin lennon.”

Novak Djokovic tavoittelee Golden Slamia
AOP

Serbialainen tenniksen maailmanlistan ykkönen Novak Đoković on vahvistanut osallistuvansa Tokion olympialaisten tennisturnaukseen. Đoković, joka voitto kaikkien aikojen ennätystä sivuavan 20:nen Grand Slam tittelin viime viikonloppuna, vahvisti asian Twitterissä torstaina. Vielä turnauksen jälkeisessä haastattelussa Đoković kertoi tilanteen 50-50 osallistumisen suhteen.

Đoković ilmoitti Twitterissä liittyvänsä ylpeänä Serbian olympiajoukkueeseen, jonka jälkeen lisäsi varanneensa lennot Tokioon. Đoković pohti osallistumistaan, koska kisajärjestäjät ilmoittivat, että faneja ei päästetä katsomaan kisoja koronaviruksen leviämisuhkan takia.

Đoković on voittanut kaikki kolme tällä kaudella järjestettyä Grand Slam – turnausta ja hänellä on mahdollisuus yrittää ensimmäisenä miespelaajana niin kutsuttua ”Golden Slamia” eli kultaista Grand Slamia. Kultainen Grand Slam sisältää kaikkien neljän Grand Slam – turnauksen voittamisen lisäksi Olympiakultaa samalta kaudelta. Ainoana pelaajana historiassa tähän saavutukseen on pystynyt vain saksalainen Steffi Graf vuonna 1988.

Turnauksesta on jäänyt pois todella kovia nimiä. Miesten puolelta puuttuu niin maailmanlistan kolmonen Rafael Nadal, kuin kuutonen Dominic Thiem. Myös polvivaivasta kärsivä Roger Federer ilmoitti jäävänsä turnauksesta pois. Naisten puolelta huipuista pois jäivät muun muassa Bianca Andreescu sekä Serena Williams. Olympialaisten tennisturnaus alkaa 24.7.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis