Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Hampurin ja Båstadin tennisturnauksissa vuorossa puolivälierät

Casper Ruud on vahva massakenttäpelaaja.
AOP

Tenniksen maailmankiertueen Hampurin ATP-500 tason turnauksessa ja Båstadin ATP-250 tason turnauksessa on edetty puolivälierävaiheeseen.

Sekä Hampurissa, että Båstadissa ykkössijoitetut hoitivat ensimmäiset ottelunsa toisella kierroksella ja taistelevat perjantaina pääsystä lauantaina pelattaviin välieriin.

Hampurin turnauksessa Ranskan avointen finaalissa taipunut Stefanos Tsitsipas kohtaa päivän toisessa ottelussa Serbian Filip Krajinovicin, joka on kaatanut tieltään Daniel Altmeierin ja Philip Kohlschreiberin matkalla puolivälieriin. Tsitsipas voitti toisen kierroksen ottelussaan Dominik Koepferin.

Hampurin turnauksen kakkossijoitettu Espanjan Pablo Carreno-Busta kohtaa Serbian Dusan Lajovicin. Kolmossijoitettu Nikoloz Basilashvili saa vastaansa kovan haasteen myöskin Serbiasta, kun vastaan asettuu vahvoista peruslyönneistä tunnettu Laslo Djere. Neljännessä puolivälierässä kohtaavat kovat syötöt omaavat Argentiinan Federico Delbonis ja Ranskan Benoit Paire.

Ruotsin Båstadin turnauksessa vain kärkisijoitetut Casper Ruud ja Cristian Garin ovat enää turnauksessa jäljellä. Ruud kohtaa puolivälierässä Sveitsiä edustavan Henri Laaksosen ja Garin saa vastaansa Argentiinalaisen Federico Corian.

Båstadin perjantain päättävässä ottelussa Emil Ruusuvuoren tiputtanut Norbert Gombos kohtaa Fabio Fogninin kolmessa erässä kaataneen Roberto Carballes Baenan. Päivän ensimmäisessä ottelussa yllättäjät Yannick Hanfmann ja Arthur Rinderknech kohtaavat toisensa tavoitellen paikkaa välieriin, jossa vastaan asettuu voittaja Garinin ottelusta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis