Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Puolan uintiliiton uskomaton sekoilu lähetti kuusi urheilijaa ennenaikaiselle kotimatkalle Tokion olympialaisista

Alicja Tchórz uinti Puola
AOP

Tokion kesäolympialaisiin valmistautuva Puolan uintijoukkue koki karmaisevan takaiskun aivan kisojen alla, kun Puolan uintiliiton PZP:n hallinnollinen virhe passitti kuusi puolalaisuimaria kotimatkalle.

Puolan uintiliitto PZP:n puheenjohtaja Paweł Słomiński julkaisi virallisen anteeksipyynnön liiton sivuilla.

– Ilmaisen syvän pahoitteluni ja olen pahoillani syntyneestä tilanteesta. Anteeksi urheilijat, heidän valmentajansa ja kaikki uintifanit, tiedotteessa pahoiteltiin.

Puolan ongelma oli se, että osa sen ilmoittamista 23 uimarista eivät olleet alittaneet Tokion olympialaisten tulosrajaa. Tällaisten kilpailijoiden mukaan ottaminen on rajoitetusti sallittua, mutta Puolan olympiavalintoja tehtäessä kriteerit oli ymmärretty väärin ja urheilijoita oli valittu liikaa.

Słomiński haluaa tiedotteessa tuoda kuitenkin esille sen, että Puola teki kaikkensa korjatakseen tilanteen.

– Haluan korostaa, että PZP:n hallintoneuvostoa ja minua henkilökohtaisesti ohjasi päätöksenteon kaikissa vaiheissa halu mahdollistaa mahdollisimman monien urheilijoiden ja valmentajien osallistuminen olympialaisiin. Analysoimme jatkuvasti kaikkia tapahtumia ja yritimme vastata kysymykseen, ovatko urheilijat alittaneet aikarajat. Teimme virheen, Słomiński totesi.

Sotkun jälkipuinti on jo täydessä vauhdissa.

– Haluan myös ilmoittaa, että kutsun lähipäivinä koolle PZP:n hallintoneuvoston kokouksen, jossa tehdään analyysin tilanteesta ja teemme uusia päätöksiä, puheenjohtaja päättää.

Kotimatkalle joutuneet uimarit ovat Alicja Tchórz, Bartosz Piszczorowicz, Aleksandra Polańska, Mateusz Chowaniec, Dominika Kossakowska ja Jan Holub.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut