Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tokio 2020

Taas uusi korona-tapaus Tokion kesäolympialaisissa

Olympiarenkaat koristavat Tokiota
AOP

Tokion kesäolympialaisten koronatilanne pahenee pahenemistaan. Ensimmäiset korona-tapaukset nähtiin jo kesäkuussa ja harjoitusleirien ollessa käynnissä ja joukkueiden saapuessa kisakylään, tartuntamäärät ovat jälleen kasvussa.

Tällä kertaa vuorossa oli USA:n olympiajoukkueeseen kuulunut naisvoimistelija. Hänellä ei ole ollut oireita. Lisäksi yksi joukkueen jäsen on todettu olleen hänen kanssaan lähikontaktissa. Positiivinen testitulos annettiin USA:n joukkueen harjoitusleirillä Japanin Inzaissa. Molemmat urheilijat on nyt siirretty hotelliin karanteeniin, kun loput joukkue on muuttanut urheilijoiden kylään Tokioon.

Yhdysvaltain olympiakomitea USOC kertoo, että urheilija oli varajäsen.

– Urheilijoiden, valmentajien ja henkilökunnan terveys ja turvallisuus on tärkein prioriteettimme. Voimme vahvistaa, että naisten taitovoimistelun joukkueen varajäsen antoi positiivisen korona-näytteen. Henkilön yksityisyyden kunnioittamiseksi emme voi tällä hetkellä antaa lisätietoja, USOC kertoi tiedotteessaan.

Aiemmin Tokiosta on kantautunut tietoja kahden ugandalaisen nyrkkeilijän tartunnoista, Etelä-Afrikan jalkapallojoukkueessa tavatuista tartunnoista, kahden ulkomaalaisen kisoihin töihin tulleen sekä yhden japanilaisen kisatyöntekijän tartunnoista sekä tšekkiläisen rantalentopalloilijan tartunnasta.

Kisat alkavat kuluvan viikon perjantaina ja vaikka järjestäjäorganisaatio onkin luonut mittavan listan määräyksiä ja sääntöjä, nyt niiden tehokkuus punnitaan toden teolla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tokio 2020