Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tokio 2020

Sportti.com: Tokion kesäolympialaisten sääntö- ja määräyslistat ovat huimaa luettavaa

Olympiarenkaat koristavat Tokiota
AOP

Tokion kesäolympialaisista on tihkunut jo melko runsaasti tietoa erilaisista järjestelyistä. Kuten aiemmin kerroimme, seuraukset rikkomuksista voivat olla todella vakavia, mutta nyt julkisuuteen on levinnyt lisätietoa erilaisista lisämääräyksistä. Tokioon matkaa 90 500 osallistujaa, joista 11 500 on urheilijoita ja 79 000 valmentajia, taustahenkilöitä ja toimitsijoita.

Rangaistuksen voi saada muun muassa siitä, että jättää saapumatta päivittäiseen koronatestiin, käyttäytyy tahallaan epäkunnioittavasti maskin suhteen, eikä pidä tarvittavaa etäisyyttä muihin.

Kaikilla osallistujilla on oltava älypuhelin ja siihen asennettuna kaksi sovellusta. Yksi on päivittäinen terveystarkastus – ja toinen jäljitysohjelma. Kaikkien on päivitettävä päivittäin koronatestin tulos, lämpötila sekä muita terveyteen liittyviä kysymyksiä.

Osallistujien on osoitettava negatiivinen testitulos saapuessaan maahan ja heidät vielä testataan Japaniin saapuessa. Mikäli tulos on negatiivinen, pääsevät he yksityisbusseilla majoituspaikalle. Missään vaiheessa ei saa käyttää julkisia kulkuneuvoja.

Mikäli joku saa koronaviruksen, viedään heidät karanteeniin paikallisiin hotelleihin, jotka on muokattu varta vasten pandemiaa silmällä pitäen. Ohjekirjassa kerrotaan, ettei raa’an ruuan syöminen, tupakointi tai alkoholin käyttö ole sallittua karanteenihotellissa. Luonnollisesti sieltä ei myöskään saa poistua ennen kuin Japanin terveysviranomaiset antavat siihen luvan. Karanteeniin saattaa joutua altistumisestakin.

Myös ruokailussa on tiukat säännöt. Ruokailijoiden väliä pitää olla vähintään kaksi metriä, ellei toisin määrätä. Tai vieläkin suositeltavampaa on ruokailla yksin ja pitää kontaktit minimissä. Kisoihin osallistuvat henkilöt eivät saa myöskään harrastaa seksiä. Vuodesta 1998 lähtien kisakylässä on jaettu osallistujille kondomeja, mutta tällä kertaa ne jaetaan urheilijoille heidän lähtiessään takaisin kotimatkalle.

Lähde: Sportti.com

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tokio 2020